Τραγωδία: Γυναίκα βούτηξε στο κενό από το κτίριο της Περιφέρειας στο Περιστέρι

Tραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης στο Περιστέρι, όταν μια 35χρονη εργαζόμενη του δήμου Περιστερίου έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, πριν προλάβουν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας, να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική.

Η 35χρονη ήταν μόνιμη υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας του δήμου, ανέφερε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος σημείωσε: «Ήταν από τα καλύτερα και πιο άψογα παιδιά στην υπηρεσία».

Ο κ. Παχατουρίδης σ υγκλονισμένος από το περιστατικό

καθώς ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο, είπε πως πήγε κανονικά στη δουλειά της χωρίς να δείχνει ότι την απασχολεί κάτι τόσο σοβαρό που να μπορεί να υποψιάσει κάποιον ότι σχεδιάζει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση απελπισίας. Η αυτόχειρας εργαζόταν εδώ και χρόνια στην υπηρεσία καθαριότητας με αρμοδιότητα να καθαρίζει δύο πλατείες, η μια εκ των οποίων είναι στην ίδια περιοχή με το κτίριο της περιφέρειας από την ταράτσα του οποίου έπεσε στο κενό.

The post Τραγωδία: Γυναίκα βούτηξε στο κενό από το κτίριο της Περιφέρειας στο Περιστέρι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα