Γυμνή μητέρα αγκαλιά με τα παιδιά της διχάζει τα Social Media (ΦΩΤΟ)

Μια θύελλα αντιδράσεων αναμεμειγμένη με ένα μαζικό κύμα θαυμασμού και ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στα social media και σε όλο το διαδίκτυο η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε η ρωσίδα φωτογράφος Αναστασία Τσερνιάφσκι. Η φωτό που διχάζει τα πλήθη, απεικονίζει την ίδια, όπως τη γέννησε η… μαμά της, να στέκεται μπροστά στον καθρέπτη και με τη φωτογραφική μηχανή της ανά χείρας και το μαύρο δερμάτινο λουρί περασμένο από τον λαιμό της κρατώντας στο αριστερό της χέρι το νεογέννητο βρέφος της κι έχοντας από τα δεξιά της την κόρη της να την κρατά αγκαλιά ενώ έχει αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα! Το γυμνό πληθωρικό της στήθος κλέβει την παράσταση, ενώ μια σταγόνα μητρικού γάλατος ξεχωρίζει να στάζει κάτω από την αριστερή της θηλή.

Η Ρωσίδα, «ανέβασε» την εικόνα στο προφίλ της στο Facebook, όμως, οι υπεύθυνοι θεώρησαν προσβλητικό το περιεχόμενο της με αποτέλεσμα να την αποσύρουν. Μέχρι να «κατέβει» όμως, αυτή προβλήθηκε σε δεκάδες άλλες ιστοσελίδες, μπλογκς και ιστότοπους. Εκατοντάδες ήταν τα σχόλια για τη φωτογραφία καθεαυτή, άλλα τόσα για την απόφαση του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης να την αποσύρει, την ώρα που επιτρέπει δεκάδες άλλα προσβλητικά προφίλ να συνεχίζουν να ζουν διαδικτυακά.

Από την άλλη βέβαια πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τη μητέρα επιδειξιομανή, ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά της που μπορεί να πέσουν θύματα του αρρωστημένου πάθους κάθε παιδόφιλου, ή ότι διακατέχεται από ναρκισσισμό, θέλοντας να προκαλέσει προβάλλοντας το γυμνό κορμί της.

Αν κανείς, όμως, δει τη φωτογραφία ως έργο τέχνης, που στην ουσία για τέτοιο πρόκειται, βλέπει μόνο μια μαμά όμορφη, φυσική, ήρεμη, γαλήνια, απόλυτα συνειδητοποιημένη με την εικόνα της, θηλυκή…μία σύγχρονη γυναίκα που φροντίζει τα παιδιά της και τα θέλει μέρος της βαθιάς προσωπικής τέχνης της, που δεν είναι άλλη από τη μητρότητα.

Δείτε ολόκληρη τη φωτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα