Γράμμα Νικολόπουλου στον Σαμαρά

Μεγάλη πλάκα έχει η ιστορία με τον Νίκο Νικολόπουλο.Αφού διαγράφηκε από την Κ.Ο. της Ν.Δ. έστειλε γράμμα στον Αντώνη Σαμαρά στον οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει «Φίλε πρόεδρε δεν σκέφτεσαι ότι τότε θα πρέπει πρώτος να διαγραφείς εσύ;»Στο γράμμα του ο κ. Νικολόπουλος όπως ανέφερε στον ρ/σ Βήμα τονίζει μεταξύ άλλων: -«Μάλλον ενόχλησε ότι τις τελευταίες μέρες ήσαν πολλοί που υπέγραφαν ένα κείμενο που κυκλοφορούσα. Ένα κείμενο
που αφορούσε στην αναβληθείσα πολιτική επιτροπή να τεθεί το θέμα όπως ετέθη στην κοινοβουλευτική ομάδα το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης να συζητηθεί διεξοδικά  και να γίνει ψηφοφορία». -«Προκειμένου να μην επιβεβαιωθούν όλα όσα λέγονται , του ζητώ να συγκροτηθεί επιτροπή δεοντολογίας βάση του καταστατικού της Ν.Δ. Ξέρετε τι προβλέπει; Δεν είναι ο κύριος Τραγάκης πρόεδρος που το εστάλη η επιστολή με σπουδή.Προβλέπει ότι η επιτροπή δεοντολογίας απαρτίζεται από 5 τακτικά μέλη και τα αναπληρωματικά της αφού κληθούν οι αρχαιότεροι 15 βουλευτές και γίνει κλήρωση. Αυτό δεν συνέβη. Γιατί εγώ είμαι ένας από τους 15». 

-«Παρακαλώ τον πρόεδρο της Ν.Δ να αναγράφεται το σκεπτικό του για το ποιός είναι ο λόγος που εγώ θα παραπεμφθώ στην επιτροπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα