Γραφεία στο Λος Άντζελες ανοίγει η Χρυσή Αυγή

Το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ μονοπωλεί τις τελευταίες εβδομάδες η Χρυσή Αυγή, μετά τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα.

Όπως υποστηρίζει ο αμερικανικός Τύπος, το νεοναζιστικό κόμμα έχει απλώσει τα «πλοκάμια» του ακόμα και στο Λος Άντζελες, ανοίγοντας γραφεία, τα οποία τα μέλη του κόμματος αποκαλούν «Τοπική Οργάνωση των Δυτικών ΗΠΑ».

Μάλιστα, η ακροδεξιά οργάνωση έχει

ήδη ένα μπλογκ με το όνομα «Χρυσή Αυγή Λος Άντζελες», όπου αναρτά δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα «The Raw Story» αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή Νέας Υόρκης, για την οποία αναφέρει: «Όλοι αυτοί στηρίζουν τις ιδέες και τους στόχους της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα» και αναφέρεται σε άρθρα της ακροδεξιάς οργάνωσης της Νέας Υόρκης κατά των Εβραίων.

Μάλιστα, το «The Raw Story», υποστηρίζει πως «ο Κραίγκ Κομπ ένας υποστηρικτής της Λευκής Φυλής στη Βόρεια Ντακότα που προσπαθεί να δημιουργήσει δικιά του οργάνωση, έχει προσφέρει στα μέλη της Χ.Α. οικόπεδα στην πόλη.

Τέλος, σχολιάζοντας την είδηση το blog ADL αναφέρεται στα νέα γραφεία της Χ.Α. τονίζοντας: «Ορισμένες νεοναζιστικές αμερικανικές ομάδες, έχουν εκφράσει την υποστήριξη τους στη Χρυσή Αυγή. Ο Rocky Suhayda επικεφαλής του μικρού Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος, υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε επαφή με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, ενώ ο ιστότοπος του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος, μια άλλη νεοναζιστική ομάδα, κατευθύνει τους επισκέπτες του στο blog του τμήματος της Χ.Α. στη Νέα Υόρκη».

The post Γραφεία στο Λος Άντζελες ανοίγει η Χρυσή Αυγή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα