Γνωστή παρουσιάστρια ξεσπά: Δεν στήνω «παπαράτσι» (ΦΩΤΟ)

Με επιστολή της σε ιστοσελίδα γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απαντά σε πρόσφατο δημοσίευμα που ανέφερε πως η ίδια «στήνει» φωτογραφήσεις της που δημοσιεύονται στα lifestyle περιοδικά.

Η Εύη Φραγκάκη δίνει τη δική της απάντηση στο enimerosi24 που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία που απαθανάτιζε την ίδια να συνομιλεί με φωτογράφο σε γνωστό εμπορικό κέντρο δηλώνει:

«Διαβάζοντας τυχαία το άρθρο σας – άποψη, που χρησιμοποιεί

το όνομα και το πρόσωπό μου, με σκοπό δήθεν να αποδομήσει το «ψεύτικο» γόητρο της ελληνικής show-biz, θεωρώ ότι είναι κάτι παραπάνω από υποχρέωσή μου να μιλήσω για την ουσία του. Είναι, λοιπόν, μάλλον ατυχής η αφορμή, που λάβατε, για να εκφράσετε την άποψη σας για το θέμα των paparazzi στη χώρα μας και πόσο ουσιαστική ή ανούσια βρίσκετε τη συνεισφορά τους στα media. Προφανέστατα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και όχι μια απλή διαπίστωση, καθώς ούτε την… πυρίτιδα ανακαλύπτετε, ούτε – και ενώ η ανεργία καλπάζει και τόσοι νέοι ζουν κυριολεκτικά στο όριο της φτώχειας- απογοητεύετε οικτρά το αναγνωστικό κοινό των lifestyle περιοδικών, sites ή τηλεοπτικών εκπομπών.

Το μόνο που ενδεχομένως καταφέρνετε είναι να αναφέρεστε τουλάχιστον επιπόλαια στη δική μου υπόσταση ως δημοσιογράφου και τηλεοπτικού προσώπου, με ατυχείς τίτλους και να εξάγετε σε δημοσίευμα άκυρα συμπεράσματα για τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς μου.

Συγχρόνως, το πρώτο ερώτημα, που προκύπτει από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι αν τελικά ποινικοποιούνται και οι διαπροσωπικές σχέσεις, μιας και τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνωρίζω την τελευταία 15ετια.

Το δεύτερο ερώτημα, που ενδεχομένως προκύπτει είναι αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος να αποκλείσω το εμπορικό αυτό κέντρο για τυχόν αγορές μου.

Το τρίτο και σημαντικότερο για εμένα ερώτημα είναι αν τελικά θεωρείτε ότι είναι ο κατάλληλος τρόπος προβολής της δουλειάς μου να «στήνω» φωτογραφήσεις paparazzi, παρ’όλο που εργάζομαι στα ηλεκτρονικά media τα τελευταία 16 χρόνια και, μάλιστα, με καθημερινή τηλεοπτική παρουσία μέσα από τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας (ΑΝΤ1, ΝΕΤ, ΑLPHA), στους οποίους ασχολήθηκα και συνεχίζω να ασχολούμαι με την επιμέλεια και την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών και όχι με τηλεοπτικό προϊόν, που ενδεχομένως να «απαιτούσε» σκηνές από την κλειδαρότρυπα Αν και η δημοσίευση στο enimerosi24 και η αναδημοσίευση από το tvnea του εν λόγω κειμένου, που με αφορά, έγινε -άγνωστο γιατί- με ορισμένες προσθαφαιρέσεις ονομάτων και άλλων τηλεπαρουσιαστών, οι οποίοι, επίσης, κατηγορούνται -εμμέσως- για το ίδιο παράπτωμα, κρίνω σκόπιμο να δηλώσω σε ό,τι με αφορά ότι ουδέποτε έχω ειδοποιήσει ή προσκαλέσει φωτογράφους, με σκοπό να καταγράψουν στιγμή της προσωπικής μου ζωής, όπως, επίσης, δεν έχω παίξει κρυφτό ή κυνηγητό μαζί τους, προκαλώντας – ή παρακαλώντας- για απαθανάτιση, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι διόλου αναγκαίο για την εργασία μου, ούτε έχω απωθημένο να επιδεικνύω καμιά στιγμή της προσωπικής μου ζωής. Ωστόσο, όσες φορές έχει τύχει να δημοσιευθούν φωτογραφίες δικές μου ή της οικογένειάς μου, ήταν επειδή πράγματι οι Έλληνες paparazzi, όπως τους αποκαλείτε, έκαναν τη δουλειά τους, χωρίς να με πλήξουν ή να με προσβάλουν. Έως χθες, οπότε κακόβουλα έφθασε στα χέρια σας -άγνωστο από ποιον- μια φωτογραφία, με μοναδικό σκοπό να με θίξει προσωπικά για δήθεν σικέ διακανονισμούς.

Ανήκω στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ και ασκώ το επάγγελμά μου με αξιοπρέπεια και αγάπη. Γι’ αυτόν τον λόγο, θεωρώ θλιβερά επιπόλαιο έως και βλαβερό για την επαγγελματική μου υπόσταση να θεωρεί οιοσδήποτε ότι «έβγαλε λαβράκι», διαβάλλοντας το όνομά μου και παίζοντας στην πλάτη μου παιχνίδια και κόντρες, οι οποίες δε με αφορούν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα