Γκάλης: Ο κόσμος δεν ξέχασε όσα ζήσαμε…

Η αγάπη και η δίψα του κόσμου να βρεθεί δίπλα στον μεγάλο Νίκο Γκάλη, φαίνεται πως συγκίνησε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Η ΚΑΕ Άρης, διοργανώνει στις 7 Μαΐου, εκδήλωση προς τιμήν του Γκάλη, και τα εισιτήρια ήδη έχουν γίνει ανάρπαστα. Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Αρένα 89,4»

πως: «Πιστεύω ότι θα είναι μια φοβερή γιορτή και ανυπομονώ να την ζήσω! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν παίκτη, από το να κρεμάει τη φανέλα του η αγαπημένη του ομάδα»

«Οπωσδήποτε μπορώ να το συγκρίνω ως μέγεθος με τους τίτλους που κατέκτησα, είναι πολύ σημαντικό για μένα», επεσήμανε ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής και τόνισε πως: «Με συγκινεί που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, γιατί σημαίνει πως ο κόσμος δεν ξέχασε όσα ζήσαμε. Νομίζω πως θα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το εάν είναι καλύτερος στο τάβλι από το μπάσκετ, ο σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ απάντησε χαριτολογώντας ότι: «Αυτό παίζει», ενώ σε άλλη ερώτηση για το τι περιμένει να δει η κόρη του από την γιορτή, ο Γκάλης αποκρίθηκε: «Τις μαζορέτες»!

Keywords
Τυχαία Θέματα