Γιος της «Μαντόνα» ο 19χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του παππού του

Γιος της «Μαντόνα», μίας από τους φερόμενους ως εγκεφάλους του κυκλώματος με τους εικονικούς γάμους Γεωργιανών, είναι ο 19χρονος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του παππού του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η μητέρα του είχε απασχολήσει τις αρχές πριν από περίπου ένα χρόνο όταν εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης κύκλωμα που πραγματοποιούσε εικονικούς γάμους, ενώ είχε προκύψει

πως στο «πελατολόγιο» του υπήρχαν ακόμη και στελέχη της Γεωργιανής μαφίας, που ήθελαν να συγκεντρώσουν τις προϋποθέσεις για να ελληνοποιηθούν.

Ως «εγκέφαλοι», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., του συγκεκριμένου κυκλώματος φέρονταν ένας 36χρονος δικηγόρος, μία 52χρονη μεσίτρια, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ και μία 40χρονη Γεωργιανή, η μητέρα του 19χρονου, η οποία μάλιστα στις συνομιλίες με τα υπόλοιπα μέλη αποκαλούνταν από όλους «Μαντόνα». Στο ίδιο κύκλωμα εμφανίζεται ως κατηγορούμενος και ο πατέρας του νεαρού, με συνέπεια ο 19χρονος να μένει από τότε με τον παππού του, καθώς και οι δύο γονείς του είναι προφυλακισμένοι.

Το έγκλημα

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το έγκλημα σημειώθηκε το Σάββατο σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου ο 19χρονος ζούσε μαζί με τον 65χρονο παππού του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αρχικά προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς πως επρόκειτο για αυτοκτονία, ενώ ο ίδιος βγήκε στη γειτονιά και άρχισε να καλεί σε βοήθεια αναφέροντας πως βρήκε τον παππού του νεκρό στο δωμάτιο του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αξιωματικοί ο 19χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά λίγες ώρες αργότερα η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της ασφάλειας και ο νεαρός συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του 65χρονου παππού του. Ο νεαρός κατηγορείται πως μετά από έναν έντονο καβγά μαχαίρωσε τον παππού του. Στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. εξηγεί χαρακτηριστικά πως από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν προκύπτει πως ο 65χρονος προσπαθούσε να απομακρύνει τον εγγονό του από τα ναρκωτικά με συνέπεια να υπάρχουν συχνά προστριβές μεταξύ τους.

Προφυλακισμένοι οι γονείς

Σύμφωνα με τις αρχές ο νεαρός, που κατηγορείται για το θάνατο του παππού του, είναι ο γιος της 40χρονης «Μαντόνα», της γυναίκας, που φέρεται ως ένας από τους τρεις «εγκεφάλους» σε κύκλωμα εικονικών γάμων. Το κύκλωμα, που εξιχνιάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, φέρεται να είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 68 γάμους, ενώ σχεδιάζονταν άλλοι 79. Μάλιστα, όπως ανέφεραν τότε αξιωματικοί της ασφάλειας κάποιοι από τους Γεωργιανούς που ήθελαν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια ήταν «γνωστοί» στις ελληνικές αρχές για κλοπές και διαρρήξεις και σκοπός τους ήταν να παραμείνουν με κάθε τρόπο στην Ελλάδα. Στο ίδιο κύκλωμα φέρεται να συμμετείχε και ο πατέρας του 19χρονου. Στη σχετική δικογραφία αναφερόταν χαρακτηριστικά πως το κύκλωμα έπαιρνε από 1.400 μέχρι και 7.000 ευρώ για κάθε «υπόθεση», ενώ σε αρκετές περιπτώσεις νύφες ταξίδευαν ακόμη και στη Γεωργία, προκειμένου να τελεστούν οι εικονικοί γάμοι. Οπως αναφέρεται στη δικογραφία η μητέρα του 19χρονου φέρεται να αναλάμβανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνταν για τους εικονικούς γάμους, με σκοπό τη χορήγηση άδειας διαμονής σε αλλοδαπούς, που παντρεύονταν Ελληνες πολίτες.

ΠΗΓΗ:agelioforos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα