Γιατί το Μαξίμου είναι τούρμπο με Πολύδωρα

Το δωράκι-επίδομα των 4000 ευρώ που ήθελαν να πάρουν οι υπάλληλοι βουλευτές και δεν τους δόθηκε την τελευταία στιγμή προκαλεί ρήξη στις σχέσεις Μαξίμου και Πολύδωρα.

Και αυτό γιατί ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ήταν αυτός που ενέκρινε το ασήμαντο κονδύλι ύψους 1,5 εκ ευρώ για «εκλογικό επίδομα» που δικαιούνται οι υπάλληλοι δικαιούντο εθιμικώ δικαίω!Το μπόνους φτάνει στις 2.000 ευρώ ανά εκλογική αναμέτρηση για κάθε υπάλληλο,
κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας τους θα έβαζε στην τσέπη 4.000 ευρώ για τους 3 μήνες που η Βουλή ήταν κλειστή!Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Πολύδωρας –και εδώ είναι που το Μαξίμου τα έχει πάρει μαζί του- δεν τους το ξέκοψε από την αρχή και αρκέστηκε να τους πει ότι το ποσό για τα δεδομένα της εποχής είναι μεγάλο.Συμφώνησε όμως να πάρει κάθε υπάλληλος 1.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι οι 1200 υπάλληλοι θα έπαιρναν συνολικά 1,5 εκ ευρώ.Μόλις το θέμα με τα λεφτά στη ζούλα που ήθελαν να πάρουν οι υπάλληλοι έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο  Μειμαράκη ξεκαθαρίζοντας ότι το επίδομα είναι πρόκληση.Ο κ. Μεϊμαράκης που είχε εκφράσει ανάλογη άποψη συμφώνησε μαζί του και το επίδομα δεν δόθηκε.Κύκλοι του τέως προέδρου της Βουλής έλεγαν ότι εάν ο κ. Πολύδωρας έκανε λάθος τότε ας ακυρώσει την απόφαση ο κ. Μεϊμαράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα