Γιατί θέλει να κάνει αγωγή στα ΜΑΤο Λιανός

Από τα ρούχα του βγήκε ο Ηλίας Λιανός μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου.

Τι κι αν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφεραν να πάρουν τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League ΟΠΑΠ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ήταν έξαλλος από τη συμπεριφορά των ανδρών ασφαλείας των ΜΑΤ, προτίθεται

μάλιστα να κάνει αγωγή στο διευθυντή τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μετά τον τραυματισμό του: «Σήμερα (25/05) είχα την τιμή να φάω και σπρέι πιπεριού. Οι αστυνομικοί φωστήρες αποφάσισαν να βάλουν τα ΜΑΤ στον αγωνιστικό χώρο και με τίμησαν με την πρώτη δόση σπρέι πιπεριού, κάτι το οποίο και εξαγρίωσε τον κόσμο. Εάν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η πολιτική από τις Αρχές σε ό,τι αφορά στα γήπεδα καλύτερα όσοι έχουμε μείνει και βάζουμε τα λεφτά μας για να τα χάνουμε να φύγουμε. Ευχαριστώ πολύ το διευθυντή των ΜΑΤ και της Αστυνομίας για τη συμπεριφορά του. Κακώς έγινε ό,τι έγινε, αλλά άμα αυτό είναι να επαναληφθεί δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό. Θα κάνω αγωγή στο διευθυντή των ΜΑΤ και θα πάρω το συμμαθητή μου Νίκο Δένδια για να του πω κάποια πράγματα».

Όσον αφορά στην ένταση που προκλήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, από παίκτες και τεχνική ηγεσία αμφότερων των ομάδων, αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο κόουτς Αγγέλου αξίζει συγχαρητήρια. Θα προτιμούσα, όμως, οι παίκτες να συγκρατούν τα νεύρα τους όταν παίζουν εκτός έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα