Γιατί συνεχάρη ο Μεϊμαράκης τον Δραγασάκη

Συγχαρητήρια έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στον Δ’ Αντιπρόεδρο, Γιάννη Δραγασάκη, κατά τη Διάσκεψη των Προέδρων, για τον θεσμικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την συμπεριφορά της βουλευτού της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια.

Η κ. Ζαρούλια, αναφερόμενη σε μετανάστες, τους αποκάλεσε «τρισάθλιους», με τον κ. Δραγασάκη να ζητά να σταλούν στην Διάσκεψη των Προέδρων

τα πρακτικά με την ομιλία της, τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει, εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό, λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.

Το αίτημα του κ. Δραγασάκη προκάλεσε την αντίδραση και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι έκτοτε δεν σταμάτησαν να φωνάζουν, προκαλώντας μεγάλη φασαρία εντός της Κοινοβουλευτικής αίθουσας. Χαρακτηριστική ήταν η φράση που τους είπε ο κ. Δραγασάκης : «Ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία».

Μιλώντας στον κ. Μεϊμαράκη στη Διάσκεψη των Προέδρων, ο κ. Δραγασάκης είπε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο αυστηρός και θα τηρήσει κατά γράμμα τον Κανονισμό της Βουλής, οποίος προβλέπει ακόμη και αποβολή του βουλευτή.

Επ’ αυτού η Χρυσή Αυγή, απάντησε λέγοντας, σε ανακοίνωσή της : «Ζήτημα αποβολής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν τίθεται, διότι δεν είμαστε άτακτοι μαθητές, αλλά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού».

Δείτε το βίντεο της έντασης μεταξύ του κ. Δραγασάκη και της κ. Ζαρούλια :

Πηγή βίντεο : http://www.newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα