Γιατί απολογήθηκε ο Καμίνης ενώπιον του Σαμαρά;

Πριν από λίγο έγινε γνωστό, από την πλευρά του Καμίνη, ότι στη διάρκεια της συνάντησης του προεδρείου της ΚΕΔΕ με τον Σαμαρά είπε : «Δεν είμαι εγώ αυτός που έδωσα την εντολή στα ΜΑΤ να παρέμβουν και να κάνουν συλλήψεις» αναφερόμενος στα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας που πήραν ευτυχώς μικρή έκταση μετά και από

την ανάρτηση του «Π».

Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί ο δήμαρχος ; Εμείς γράψαμε ότι «κάποιος πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία και ζήτησε να γίνουν συλλήψεις διαδηλωτών» με προφανή σκοπό να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον από της κοινής γνώμης από την πολιτική συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων για το πακέτο των 11,5 δις ευρώ.

Την ώρα που Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης συμφωνούσαν να μη γίνουν οριζόντιες περικοπές, συμφωνούσαν για τη διατήρηση των συντάξεων του ΟΓΑ, τις αποκρατικοποιήσεις, τα ειδικά μισθολόγια (σσ θα υπάρξει νέα συνάντηση Στουρνάρα με εκπροσώπους των κομμάτων το βράδυ για το συγκεκριμένο), αυτός ο… κάποιος επιχειρούσε να πετάξει τη μπάλα σε άλλο γήπεδο.

Τον πιστεύουμε τον Καμίνη γιατί ένας δήμαρχος τέτοιου… διαμετρήματος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί μια τόσο σύνθετη προβοκάτσια. Μόνο που ο… κάποιος στην επικοινωνία του με την Αστυνομία, επικαλέστηκε το όνομα του Καμίνη και είναι στενός του συνεργάτης! Κι αυτά δεν τα γράφουμε στον αέρα αφού οι συνομιλίες με τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγραφεί.

Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί ο Καμίνης παρέμεινε στο Μαξίμου επί 1,5 ώρα πριν τη συνάντηση του Σαμαρά με την ΚΕΔΕ. Γιατί τον υποχρέωσαν να σβήσει τη φωτιά  που ο… κάποιος συνεργάτης του θέλησε να ανάψει . Γι΄ αυτό και μόλις κάναμε την ανάρτηση στο «Π» σε διάστημα  10 λεπτών αποχώρησαν από την Τροχαία οι διαδηλωτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα