Γιατί αγωνιά μεγαλοδικηγόρος για τις μίζες υποβρυχίων

Αγωνιά μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών για την τύχη του Μιχάλη Ματαντού, ο οποίος μέσω της ΜΙΕ είχε αναλάβει να προωθήσει τις διακριτικές πληρωμές, δηλαδή τις μίζες, για τη σύμβαση των υποβρυχίων.

Οι ανακριτές δεν δέχονται να συμφωνήσουν προκειμένου να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, γιατί είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων. Άλλωστε, αρνείται να παρουσιαστεί ο ίδιος στη Δικαιοσύνη και επικοινωνεί με τους δικαστές διά αλληλογραφίας ή με φακέλους τους οποίους μεταβιβάζει ο συνήγορός του.

Η

τελευταία προσπάθεια για εξασφάλιση ασυλίας δεν είχε αποτέλεσμα και τώρα ο Μιχάλης Ματαντός άρχισε τις απειλές. Ισχυρίζεται ότι θα μιλήσει για επώνυμους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι και εκδότες οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, πήραν μερίδιο από τις μίζες.

Ο γνωστός δικηγόρος, επειδή γνωρίζει τον χαρακτήρα του πελάτη του, αγωνιά για το ενδεχόμενο να φορέσει την κουκούλα και να αρχίσει να κελαηδάει. Γι’ αυτό προειδοποίησε μερικούς φίλους του για το τι έχει να γίνει, όταν σκάσουν οι βόμβες του ευαίσθητου –κατά τα άλλα– εφοπλιστή, μεσάζοντα και λάτρη της καλής παρέας.

Άρης Σπίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα