Γιαγιά 91 ετών κλειδώθηκε μέσα σε τράπεζα για 24ώρες

Μια 91χρονη γυναίκα ξεχάστηκε από τους υπαλλήλους τράπεζας στο Ρεν της Γαλλίας μέσα στο κατάστημα για ένα ολόκληρο 24ωρο!

Ο γιος της, δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία, καθώς ανησύχησε για την απουσία της. Η αστυνομία έκανε έρευνα σε ολόκληρη την πόλη, μέχρι να εντοπιστεί η ηλικιωμένη από τους φύλακες της τράπεζας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η 91χρονη επισκέφτηκε

το κατάστημα της BNP Paribas και ζήτησε να ανοίξει τη θυρίδα της. Έτσι, υπάλληλοι της τράπεζας την οδήγησαν στο θάλαμο με τις θυρίδες και, όπως προβλέπει ο κανονισμός, βγήκαν από το δωμάτιο και έκλεισαν την πόρτα.

Όπως αναφέρει και το France3, το προσωπικό της τράπεζας έκλεισε το κατάστημα, χωρίς να ελέγξει τους χώρους, με αποτέλεσμα να ξεχάσουν κλειδωμένη την 91χρονη μέσα στο θάλαμο με τις θυρίδες. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε κανένα τρόπο επικοινωνίας, αφού δεν είχε κινητό τηλέφωνο. Λίγες ώρες αργότερα όμως, κάλεσε την αστυνομία ο γιος της.

Η αστυνομία την έψαχνε σε όλα τα πιθανά μέρη που θα μπορούσε να πάει και την επόμενη μέρα, την Κυριακή το πρωί, ενημέρωσε την τράπεζα, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους φύλακες του καταστήματος. Τελικά, οι φύλακες της τράπεζας άκουσαν την Κυριακή το μεσημέρι την αδύναμη φωνή της γυναίκας.

Η 91χρονη εξετάστηκε από γιατρό προληπτικά και αποδείχθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της. Μεγάλο μυστήριο παραμένει γιατί δεν χτύπησε ο συναγερμός…

Keywords
Τυχαία Θέματα