Για κακούργημα δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι

Τελικά, ο δικαστικός αγώνας που έδωσε ως μηνυτής ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, πριν από έναν χρόνο περίπου, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι παρανομίες στις οποίες προέβη ο δήμαρχος Γλυφάδας, αναφορικά με την καταπάτηση δασικής έκτασης προκειμένου να τη μετατρέψει σε νεκροταφείο, βρήκαν τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Με την υπ’ αριθμ. ΕΓ15-2001/151 δικογραφία, η 32η Τακτική Ανακρίτρια τις επόμενες ημέρες θα καλέσει τον τοπάρχη της πόλης, προκειμένου να απολογηθεί για τα κακουργήματα που τον βαραίνουν. Μηνυτής στην υπόθεση αυτή είναι, επίσης, εκ μέρους του δασαρχείου Πεντέλης και ο δασοφύλακας

Ηλίας Κωτούλας.

Για κακούργημα, όμως, παραπέμπονται και ο πρώην δήμαρχος Γλυφάδας, Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, μαζί με τις δημοτικούς συμβούλους, Μαρία Παπάζογλου και Μπέσυ Αργυράκη. Η υπόθεση αυτή αφορά στην εκμίσθωση του πολιτιστικού κέντρου που έγινε κάτω από διαδικασίες που δεν ήταν και ιδιαίτερα σύννομες.

Και σ’ αυτή τη δικογραφία μηνυτής ήταν πάλι ο Αναστάσιος Γιαννακόπουλος. Τελικά, οι ενεργοί πολίτες κάθε δήμου είναι αυτοί που βγάζουν «το φίδι από την τρύπα».

Άρης Σπίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα