Γερμανία: «Βάλαμε την Ελλάδα στο κρεβάτι του θανάτου…!»

Του Γιάννη Ντάσκα

Από τρελό, από μικρό και από…ξένο μαθαίνεις την αλήθεια! Αυτή τη φορά από τον υποψήφιο για την καγκελαρία της Γερμανίας Πέερ Σταϊνμπρουκ.

Στη συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα λέει ότι το 2008-2009 είχε αποφασιστεί από τον ΟΟΣΑ και συμμετείχε και ο ίδιος σε πρόγραμμα δίωξης της φοροδιαφυγής και φοροαπάτης στην Ελλάδα.

Και χάθηκε και τον άφησε με απορία όχι μόνο τι έγινε το πρόγραμμα αλλά και πως κατάφεραν παρά την περί του αντιθέτου υπόσχεση να βγάλουν χιλιάδες Έλληνες δισεκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό!

Αυτό το μεγάλο μυστικό δεν είναι μυστικό και ο Στάϊνμπρουκ το τονίζει γιατί είναι αντίπαλος της Μέρκελ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία.

Εμείς απλώς μαθαίνουμε ότι σε τόσο υψηλό επίπεδο είχε γίνει βούκινο ότι τα ονόματα των κλεφτών είναι σε λίστες και στα γραφεία Ευρωπαίων που φυσικά τις έχουν για να εκβιάζουν.

Η λίστα Λαγκάρντ είχε δημιουργηθεί από τον Φαλσιανί και τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας και Γερμανίας το 2007.Τότε «έδεσαν» με τη λίστα το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της Ελλάδας.Την επόμενη χρονιά άρχισαν να διαδίδουν ότι έχουν στοιχεία για να πιάσουν τους Έλληνες φοροαπατεώνες και μιζαδόρους και τα ποντίκια άρχισαν να μπαίνουν στη φάκα.

Έφτιαξαν επιτροπές, ζήτησαν διώξεις φοροαπατεώνων στην Ελλάδα ,οι δικοί μας εδώ είπαν αναγκαστικά «ναι θα τους διώξουμε αλλά δεν έχουμε στοιχεία» και οι ξένοι άρχισαν να φέρνουν στοιχεία. Έτσι ήρθε, μόλις ανέλαβε ο Γιωργάκης και η λίστα Λαγκάρντ και τους έδεσε όλους μαζί για να μάθουν να κλείνουν το μάτι… στην Αμερική!

Το πρόβλημα για τον ελληνικό λαό είναι… θανατηφόρο και κάποιοι από δαύτους θα έπρεπε να μείνουν ισόβια στις φυλακές.Ισόβια όμως. Ο ίδιος ο Σταϊνμπρουκ μιλάει για θάνατο της Ελλάδας και λέει επι λέξει:

«… Η διαχείριση της κρίσης να σταθεροποιεί τον προϋπολογισμό αλλά όχι με θανατηφόρες δόσεις ,σαν αυτές που έριξαν την Ελλάδα στο κρεβάτι του θανάτου…».

Και προτείνει νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα ,όπως αυτό που έγινε για τη Γερμανία μετά τον πόλεμο.

Και στην Ελλάδα να θυμίσουμε έγινε και κάποιοι έκαναν πλιάτσικο στη βοήθεια και έγιναν αφεντικά…

Ο Σταϊνμπρουκ μιλάει για άμεσα μέτρα 12μηνης και 18μηνης απασχόλησης στους νέους ώστε να μειωθεί η θανατηφόρα ανεργία…

Για να δούμε… Μετά τις γερμανικές εκλογές θα μπούμε στην ανάπτυξη,όπως έχουν υποσχεθεί στη κυβέρνηση η θα έχουμε ξαφνικό θάνατοι, όπως λένε οι ΗΠΑ και άλλοι στην Αντιπολίτευση…

Keywords
Τυχαία Θέματα