Γεωργιάδης: Οι Έλληνες φαρμακοποιοί είναι τόσο κακομαθημένοι που θα κάνουν απεργία ό,τι κι αν ψηφιστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονος διαπληκτισμός εκτυλίχθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου, Κυριάκο Θεοδοσιάδη, με αφορμή τις αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων.

Ο υπουργός Υγείας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, στο οποίο περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για γάλα και φάρμακα

«Συνάδελφοί μου στην κυβέρνηση εισηγήθηκαν να κάνω δεκτά όλα τα αιτήματα της τρόικας γιατί οι Έλληνες φαρμακοποιοί είναι τόσο κακομαθημένοι που θα κάνουν απεργία ό,τι και αν ψηφιστεί».

Ο κ. Θεοδοσιάδης απάντησε πως οι φαρμακοποιοί δεν είναι «κακομαθημένοι» καθώς δεν έχουν αντιδράσει παρόλο που έχουν να πληρωθούν οφειλόμενα από το κράτος από το 2010, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη: «Οι εκδόσεις Γεωργιάδη έχουν να πάρουν επιστροφή ΦΠΑ δέκα χρόνια».

Επιπρόσθετα, ο κ. Γεωργιάδης διαμήνυσε πως «όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ».

«Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε βουλευτές… ο Σαμαράς κατάφερε σε 1 μήνα να βγούμε στις αγορές. Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» τόνισε.

«Η ψηφοφορία είναι μια ιστορική στιγμή» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης. «Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά, ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη» υπογράμμισε.

«Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά στο νομοσχέδιο. Θα οριστικοποιηθεί σήμερα και θα κατατεθεί στη Βουλή αύριο το πρωί το αργότερο» τόνισε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.

Διαβάστε επίσης: Κλειστά τα φαρμακεία μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου

The post Γεωργιάδης: Οι Έλληνες φαρμακοποιοί είναι τόσο κακομαθημένοι που θα κάνουν απεργία ό,τι κι αν ψηφιστεί! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα