Γεωργιάδης: Δρομολογούμε την λύση, το Ωνάσειο δεν κλείνει

«Χέρι βοήθειας» στο Ωνάσειο νοσοκομείο θα δώσει ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει το Καρδιοχειρουργικό νοσοκομείο.

Ο κ. Γεωργιάδης, το πρωί της Πέμπτης, αφού πληροφορήθηκε επακριβώς την κατάσταση στο Ωνάσειο, συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, και διασφάλισε ότι θα δοθούν άμεσα στο Κέντρο τα 7 εκ. ευρώ της κρατικής επιχορήγησης, η οποία έχει μειωθεί στο ήμισυ (πέρσι ήταν 14 εκ. ευρώ).

Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «Ωνασείου» κ. Γιάννη Λεκάκη, όπου του ανακοίνωσε την χρηματοδότηση. Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Υγείας μετά το τέλος των συναντήσεων του με μία ανάρτηση του στο ν προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανέφερε «Δρομολογούμε τη λύση. Φυσικά και δεν κλείνει το Ωνάσειο».

Το πρωί οι εργαζόμενοι του καρδιοχειρουργικού κέντρου είχαν προχωρήσει σε τρίωρη στάση εργασίας με σκοπό να αποτρέψουν το ενδεχόμενο νέων μισθολογικών μειώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα