Φιλική… κλωτσοπατινάδα στον αγώνα Αιγάλεω – Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρία λεπτά νωρίτερα σφύριξε ο διαιτητής την λήξη του φιλικού αγώνα του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο, ο οποίος έμεινε στο 0-0, λόγω της μικρής έντασης που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποφευχθούν τα «παρατράγουδα».

Σε μια αναμέτρηση, που εξ αρχής είχε έντονο κλίμα εξαιτίας της «καυτής» ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί, λίγο πριν την λήξη ένας παίκτης του Αιγάλεω έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε ένα ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα πρώτα νεύρα.

Υπήρξαν μερικά σπρωξίματα μεταξύ των παικτών και εκείνοι την ώρα κάποιοι από τις εξέδρες εισέβαλαν στο γήπεδο. Μιλώντας

για μικρό αριθμό ατόμων πάντα ο διαιτητής με τρία λεπτά να μένουν για την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης έκρινε σκόπιμο να σφυρίξει πρόωρα την λήξη.

Στα αγωνιστικά ο Πανιώνιος έδειξε ένα κακό πρόσωπο και είχε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Λάσνικ, τον Καμπάνταη και τον Μαρουκάκη στο πρώτο ημίχρονο με τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω όμως να αποκρούει και τις τρείς φορές. Ο προπονητής του Πανιώνιου, Νίκος Παντελής έκανε πολλές αλλαγές και έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του, θέλοντας να βγάλει συμπεράσματα. Από την άλλη, το Αιγάλεω έπαιξε άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έγινε πιο επιθετικό.

Πηγή: sentragoal.gr

The post Φιλική… κλωτσοπατινάδα στον αγώνα Αιγάλεω – Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα