Φ. Πιπιλή: «Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής..θα είχε πλακώσει στις μπάτσες τον Κακλαμάνη»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε κατά παντός υπευθύνου η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή σε τηλεοπτικό σταθμό. Η κ. Πιπιλή αναφερόμενη στην χθεσινή ψηφοφορία εξαπέλυσε πυρά κατά του Νικήτα Κακλαμάνη, Γιώργου Παπανδρέου και του Πάνου Καμμένου.

Σχετικά με τον κ. Κακλαμάνη δήλωσε πως αν

ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, «θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες.» Παράλληλα σημείωσε πως ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή, τονίζοντας ότι δεν είναι όλοι, ίσιοι και όμοιοι στο δήμο Αθηναίων επί ΝΔ.

Αναφερόμενη στη διαφοροποίηση του Γιώργου Παπανδρέου από το πολυνομοσχέδιο, η βουλευτής είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης, «αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο».

Από τα πυρά της δεν έλειψε και ο «λαλίστατος προστάτης του έθνους», όπως τον χαρακτήρισε Πάνος Καμμένος, για τον οποίο είπε πως είναι ανεπάγγελτος και ότι από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση. «Ανεπάγγελτοι, επαγγελματίες πολιτικοί, φαιδρά πολιτικά πρόσωπα πληρώνουμε αυτό το αίσχος που δημιούργησαν αυτοί που μας κουνάνε σήμερα το δάκτυλο» τόνισε χαρακτηριστικά.

The post Φ. Πιπιλή: «Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής..θα είχε πλακώσει στις μπάτσες τον Κακλαμάνη» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα