Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών

Σπείρα αλλοδαπών βρίσκεται, σύμφωνα με την αστυνομία Αττικής, πίσω από σειρά διαρρήξεων που είχαν σημειωθεί σε σπίτια διαφόρων περιοχών της πρωτεύουσας.

Η αστυνομία κατόρθωσε να συλλάβει τρεις Γεωργιανούς, ηλικίας 32-35 και 49 χρόνων, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες παραβίαζαν τις πόρτες διαμερισμάτων με κλειδιά passé partout και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση.

Στην κατοχή του 35χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε

ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, το εσωτερικό των οποίων ήταν ειδικά διαμορφωμένο ώστε να αποκρύπτονται διαρρηκτικά εργαλεία και να καθίσταται έτσι δυσχερής ο εντοπισμός τους.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφεραν μαζί τους ο 32χρονος και ο 49χρονος ήταν πλαστά ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσαν ένα ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της ληστείας και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αντίσταση και παράβαση του Ν. περί όπλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα