Έβρεξε…. προβλήματα!

Σοβαρά προβλήματα άφησαν πίσω τους τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν τις προηγούμενες ώρες αρκετές περιοχές της χώρας μας. Κυριότερα προβλήματα σημειώθηκαν στην Αττική, την Πάτρα, την Μεσσηνία και την Αρκαδία.

Στην Αττική, σημειώθηκαν από νωρίς το απόγευμα ισχυρές βροχοπτώσεις και σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στη συγκέντρωση υδάτων στο οδόστρωμα, ενώ η πυροσβεστική δέχθηκε πολλές κλήσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια. Η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα στην οδό Πειραιώς (από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας),

καθώς και στην υπόγεια γέφυρα της Συγγρού, στο Δέλτα Φαλήρου. Επίσης στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Ιεράς Οδού (στο ρεύμα προς Πειραιά), η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Στην Πάτρα, η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τμήμα της πόλης είχε μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ σε πολλές περιοχές είχαν δημιουργηθεί προβλήματα λόγω υπερχείλισης υπονόμων.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν οι περιοχές της Οβρυάς, της Εγλικάδας, των Δεμενίκων και της Μεσσάτιδας.

Προβλήματα υπήρξαν και στην Καλαμάτα, όταν νωρίς το απόγευμα, η βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ Η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις, για άντληση νερού από σπίτια. Επίσης προβλήματα υπήρξαν στην επαρχιακή οδό Θουρίας – Πολιανής, εξαιτίας του ποταμού που περνάει από την περιοχή και λόγω της βροχής έχει φουσκώσει.

Στο μεταξύ, στην ορεινή Αρκαδία κεραυνός που έπεσε το μεσημέρι, έκοψε στα δύο τον δρόμο Χρυσοβίτσι – Στεμνίτσα ανοίγοντας χαντάκι βάθους σχεδόν ενός μέτρου, διακόπτοντας την κυκλοφορία. Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, βρίσκονται στο σημείο για σήμανση του δρόμου και όπως ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, «έχει δοθεί εντολή να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αποκαταστήσουν τη βατότητα του δρόμου, εφόσον αυτό είναι εφικτό».

The post Έβρεξε…. προβλήματα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα