«Έβρεξε» γιαούρτια στη διαμαρτυρία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (βίντεο)

Μικροένταση σημειώθηκε στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, όπου έφτασε η μηχανοκίνητη πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από την πλατεία Καραϊσκάκη στην οδό Καρόλου.

Ομάδα διαδηλωτών εκτόξευσε καφέδες και γιαούρτια προς τις δυνάμεις των ΥΜΕΤ, που ήταν παρατεταμένες μπροστά στην είσοδο των γραφείων της ΔΗΜΑΡ.

Αφού τα πνεύματα

ηρέμησαν, κατέβηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο να ανέβει αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών στα γραφεία για να συνομιλήσει με βουλευτές. Αλλά η απάντηση που πήρε ήταν μάλλον… αρνητική!

Περίπου 150 δίκυκλα μέσω της οδού Πειραιώς, έφτασαν στην οδό Σταδίου στο υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποίησαν και την πρώτη τους στάση. Στη συνέχεια, έφτασαν στο Σύνταγμα όπου, μέσω της Όθωνος, κινήθηκαν προς το κτήριο της Βουλής, μπροστά από το οποίο έκαναν τη δεύτερη ολιγόλεπτη στάση. Κατόπιν, κινήθηκαν μέσω της Πανεπιστημίου και της Χαριλάου Τρικούπη στην οδό Ιπποκράτους, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ όπου ήταν και ο τρίτος σταθμός τους. Από εκεί, πάλι μέσω Πανεπιστημίου και Πλατείας Ομονοίας, έφτασαν στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και κατέληξαν πάλι στην πλατεία Καραϊσκάκη που ήταν και το σημείο εκκίνησής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα