Ετοιμαστείτε για το σόου της χρονιάς!

Ο… μαύρος χαμός έγινε όπως μαθαίνουμε, χθες, κατά τη διάρκεια των ζυμώσεων που διεξήχθησαν στο παρασκήνιο για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής. Ακούγεται έντονα η δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης στην ύπαρξη του θηλυκού διδύμου Κ.Παπακώστα(ΝΔ)-Ζ.Κωνσταντοπούλου(ΣΥΡΙΖΑ), ενώ του αποδίδεται και η φράση: “δεν θα μου το κάνετε εδώ πασαρέλα”.

Πέραν αυτών και αναφορικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την επιτροπή, από την ΝΔ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη

ο οποίος προορίζεται για την θέση του προέδρου και των κ.κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Άδωνη Γεωργιάδη. Για τις υπόλοιπες 2 θέσεις ακούγονται τα ονόματα των κ.κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου και Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσουν η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι κύριοι Θεόδωρος Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής.

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει ο κ. Παναγιώτης Ρήγας, την ΔΗΜΑΡ θα εκπροσωπήσει ο κ. Βασίλης Οικονόμου, την Χρυσή Αυγή ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Βασίλης Καπερνάρος και το ΚΚΕ ο κ. Σπύρος Χαλβατζής.

Επίσημα πάντως, η ανακοίνωση των μελών θα γίνει σήμερα, ενώ εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής. Αντικείμενο της πρώτης συνεδρίασης θα είναι ο προγραμματισμός και κυρίως το περιεχόμενο της λίστας μαρτύρων.

Αν και όπως φαίνεται ο κος Μαρκογιαννάκης απέτρεψε το “καυτό” δίδυμο Παπακώστα-Κωνσταντοπούλου, κανείς δεν θα καταφέρει να μας στερήσει τις στιγμές απείρου κάλλους που πρόκειται να ζήσουμε με το τρίο Γεωργιάδη-Κασιδιάρη-Κωνσταντοπούλου. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας κι ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο reality show της ελληνικής τηλεόρασης. Θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές.

“Τζίμ κακής ποιότητος”

Keywords
Τυχαία Θέματα