Εθελουσία έξοδος και στην Attica Bank

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, μετά την Πειραιώς, ετοιμάζει και η τράπεζα Αττικής. Το Πρόγραμμα, σύμφωνα με πληροφορίες από το toxrima.gr θα είναι “γενναίο”, δηλαδή με πολύ ευνοικούς όρους για τους εργαζόμενους που θα ενταχθούν και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Τράπεζα Ελλάδος και την DGcom.

Η ΑΤΤΙCA BANK – η μόνη ιδιωτική, μη συστημική τράπεζα – μετά την

επιτυχή ανακεφαλαιοποίησή της, ετοιμάζεται να αλλάξει και τους κανόνες του παιχνιδιού στην χρηματοδότηση των ελληνικών επιχειρήσεων. «Δεν κάναμε την αύξηση κεφαλαίου μόνο για την αύξηση» αλλά «για την ισχυροποίηση, την ενδυνάμωση, την ανάπτυξη, για τη χώρα, τους μετόχους, τους εργαζόμενους, την κοινωνία» εξήγησε ο Πρόεδρος της Attica Bank Γ. Γαμβρίλης σε επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης που συνάντησε πριν δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση εκείνη παρόντες ήταν οι επιχειρηματίες Αλέξανδρος Χαϊτογλου, Αλέξανδρος Μπακατσέλος, Νικόλαος Μπακατσέλος, Νικόλαος Πέντζος, Αθανάσιος Σαββάκης, Στέφανος Καπλανίδης, Αλβέρτος Μόλχος, ενώ από την πλευρά της τράπεζας, εκτός του προέδρου Γιάννη Γαμβρίλη, παρόντες ήταν ο περιφερειακός διευθυντής Β. Ελλάδας Π. Χατζόπουλος, η περιφερειακή διευθύντρια δικτύου υπόλοιπης Ελλάδας Ν. Μάνου κ.α

Η ATTICA BANK, έχει θέσει στις άμεσες προτεραιότητές της την έμφαση σε τομείς που μπορούν να επιταχύνουν την ανάπτυξη όπως οι εξαγωγές, οι καινοτόμες επιχειρήσεις, η ενέργεια, ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία αλλά και ο χώρος των κατασκευών.

Keywords
Αναζητήσεις
attika bank εθελουσια
Τυχαία Θέματα