Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου την ώρα της πτήσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακτικές στιγμές έζησαν χθες οι επιβάτες της πτήσης 722 της Southwest Airlines με προορισμό το Σακραμέντο, καθώς ένας άντρας επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των 135 επιβατών και των πέντε μελών του πληρώματος.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν μια περίπου ώρα έπειτα από την απογείωση του αεροπλάνου από το Σικάγο όταν ένας άντρας από την Καλιφόρνια ονόματι Joshua Carl Lee Suggs, σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε μια από τις

αεροσυνοδούς. Τότε, εκείνη του είπε ότι πρέπει να καθίσει πάλι στη θέση του και να φορέσει τη ζώνη του.

Ο άντρας της απάντησε ότι ήθελε να δει τη θέα έξω από το παράθυρο και αφού η αεροσυνοδός του ζήτησε για δεύτερη φορά να επιστρέψει στη θέση του, εκείνος φανερά εκνευρισμένος την έσπρωξε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου την οποία και προσπάθησε να ανοίξει.

Αμέσως η αεροσυνοδός αλλά και οι επιβάτες άρχισαν να ουρλιάζουν αλλά κατάφεραν να τον απομακρύνουν γρήγορα από την έξοδο. Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του ένας επιβάτης.

Ένας γιατρός που επέβαινε στο αεροπλάνο είπε ότι ο Suggs φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο ψυχικό πρόβλημα.

Τελικά, η πτήση 722 έφτασε στο Σακραμέντο με δύο ώρες καθυστέρηση, ενώ ο Suggs αναμένεται να εμφανιστεί σε δικαστήριο της Ομάχα την Τετάρτη.

The post Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου την ώρα της πτήσης! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα