Επίθεση! Φέρτε μας τον ψυχίατρο επειγόντως!

Του Γιάννη Ντάσκα

Γόρδιος (δεσμός), Μίδας, Σαγγάριος, Συρία, Ιράν. Τι σχέση έχουν οι λέξεις; Εχουν και παραέχουν καθώς τούτες τις ώρες περιμένουμε αμερικανογαλλικό “συνετισμό” της Συρίας για τα χημικά αέρια που χρησιμοποίησε. Θα δείτε ποιά σχέση έχουν και θα κουνήσετε το κεφάλι να ξεζαλιστείτε.

Εκ προοιμίου σημειώνουμε ότι η επίθεση “περιορισμένης κλίμακας” που ανήγγειλε ο πρόεδρος Ομπάμα μπορεί να καταλήξει στην υλοποίηση ενός σχεδίου που πολλοί διακινούν τα τελευταία 5-6 χρόνια.

Το σχέδιο καταλήγει στη δημιουργία Κουρδιστάν στα εδάφη των Κούρδων που τώρα ανήκουν στην Τουρκία(το

μεγαλύτερο) το Ιράκ(το δεύτερο),τη Συρία και το Ιράν τα μικρότερα. Για να γίνει αυτό πρέπει να σπάσει η Συρία σε τρία κομμάτια. Ενα με τον Ασαντ η το διάδοχό του, ένα κουρδικό και ένα άλλων θρησκευτικών ζωνών.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε με το γνωστό(σπαθί) τρόπο ο Μέγας Αλέξανδρος κατευθυνόμενος προς τη Συρία. Η πόλη Γόρδιο ανήκε στο βασίλειο της Φρυγίας, όπου βασίλεψε και ο γνωστός Μίδας και ήταν χτισμένη στη Δυτική Όχθη του Σαγγάριου,όπου φτάσαμε και πριν την καταστροφή του 1922…Την είχε καταλάβει πριν τον Μ. Αλέξανδρο η Περσία…

Πολλοί λένε οτι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι γόρδιος δεσμός καθώς κανείς δεν ξέρει ποιός υποστηρίζει ποιόν σήμερα και θα τον υποστηρίζει και αύριο…

Σε χώρες της περιοχής περιμένουν ίσως και πολεμικές συγκρούσεις, σε χώρες σαν τη δική μας τρομοκρατική δράση, την οποία ζούσαμε καλά τα προηγούμενα χρόνια των εντάσεων εκεί με Κάρλος κλπ

Πριν προσπαθήσετε να συμβουλέψετε την κυβέρνηση και τα Κόμματα που υποστηρίζετε ποιόν να υποστηρίξουν εκεί σας δίνουμε μια καταγραφή του ποιός υποστηρίζει ποιόν. Την καταγραφή έκανε η γνωστή βρετανική εφημερίδα “Φαϊνάσιαλ Τάϊμς” και έχει πού ενδιαφέρον: “ Κύριοι το Ιράν υποστηρίζει τον Ασαντ. Τα κράτη του Περσικού Κόλπου είναι εναντίον του Ασαντ. Ο Ασαντ είναι εναντίον της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο Ομπάμα είναι εναντίον του Στρατηγού Αλ Σίσι.

Αλλά τα κράτη του Κόλπου είναι υπέρ του Σίσι. Αυτό σημαίνει οτι είναι εναντίον της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Το Ιράν είναι με τη Χαμάς αλλά η Χαμάς υποστηρίζει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.Ο Ομπάμα υποστηρίζει τη μουσουλμανική Αδελφότητα παρότι η Χαμάς είναι εναντίον των ΗΠΑ.Τα κράτη του Κόλπου είναι με τις ΗΠΑ αλλά η Τουρκία είναι με τα Κράτη του Κόλπου και εναντίον του Ασαντ.Ομως η Τουρκία είναι με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και εναντίον του στρατηγού Σίσι.Και ο στρατηγός Σίσι υποστηρίζεται απο τα κράτη του Κόλπου.”!

Τώρα που ξέρετε ποιός είναι με ποιόν μπορείτε να συμβουλέψετε κατα την κρίση σας και το Κόμμα που υποστηρίζετε με ποιόν να είναι για να υποστηριχθούν καλύτερα τα ελληνικά συμφέροντα.
Καλού κακού να έχετε δίπλα σας και χάπια που ξελαμπικάρουν το μυαλό με συμβουλή γιατρού πάντα…Πως λέμε φέρτε μας τον ψυχίατρο; Κάπως έτσι…

Keywords
Τυχαία Θέματα