Μεθοδεύεται επιστροφή Κάτσε-Δυσαρέσκεια από τον κόσμο και από κάποιους ποδοσφαιριστές

Οι ιθύνοντες της ομάδας του ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επανένταξης του Εργκούς Κάτσε στην ομάδα. Η διοίκηση του “Δικεφάλου” είναι διατεθειμένη να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Αλβανό μέσο μιας και είναι μικρός σε ηλικία και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά.

Μάλιστα, στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος εκτιμάει το ταλέντο του ποδοσφαιριστή και θα τον ήθελε και πάλι στην ομάδα.

Από

την άλλη, όμως, υπάρχουν και οι αντιδράσεις του κόσμου, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουν να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο Κάτσε.

Δύσκολη η απόφαση που θα πρέπει να πάρουν οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ώστε να γλιτώσουν τη σύγκρουση με μεγάλο μέρος του κόσμου.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν τον Κάτσε να ενταχτεί και πάλι στην ομάδα, αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους όταν ο νεαρός Αλβανός πήγε χθες το πρωί στην Νέα Μεσημβρία για να ακολουθήσει το ατομικό του πρόγραμμα, την ίδια ώρα που η υπόλοιπη ομάδα έκανε προπόνηση.

Ο νεαρός άσος βρήκε την ευκαιρία να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του, αλλά μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα.

Κάνοντας χειραψία με τον καθένα προσωπικά, έφτασε και στον Ζβόνιμιρ Βούκιτς.

Ο Σέρβος όμως όχι δεν του έδωσε το χέρι του αλλά του γύρισε την πλάτη κι έφυγε, δείχνοντας πόσο προσβεβλημένος είναι από την ενέργεια του Κάτσε να φωτογραφηθεί με το μπλουζάκι του UCK.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Βούκιτς αλλά και κάποιοι από τους Έλληνες, που ήταν ψυχροί με τον Κάτσε, γεγονός που εντείνει τον προβληματισμό για το μέλλον του παίκτη στον «δικέφαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα