Επικίνδυνοι και οι λωποδύτες, αλλά επικίνδυνο και το σέξ με το σκύλο!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Το γαρ πολύ της κλεψιάς γεννά …ανωμαλία!
Στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται μεταξύ των 2062 ονομάτων και εταιρειών, ένα όνομα ενός αρχικαταπατητή και αρχικλέφτη της περιοχής της Αττικής.
Και βρίσκεται και μια εταιρεία για την οποία βοά η Χαλκιδική ότι ανήκει σε αξιωματούχο της περιοχής,τακτικό θαμώνα του Μουλέν Ρουζ της περιοχής με μεγάλη πάντα παρέα.
Ο -της Αττικής – αρχικλέφτης έχει στενές σχέσεις με πολιτικούς και δικαστικούς και μέχρι τώρα είναι στο απυρόβλητο. Τον ετοιμάζουμε για τη σέντρα σε λίγο.
Στη Χαλκιδική το θέμα είναι πιο σύνθετο.
Ο αξιωματούχος με την ευρεία παρέα οργιάζει με “καλλονές” του Μουλέν Ρουζ και λέγεται ότι μία από αυτές υπερηφανεύεται ότι όπου να ‘ναι τελειώνει ένα μικρό ξενοδοχείο σε θέρετρο της Βουλγαρίας. Το έφτιαξε από τα κέρδη που έχει στη Χαλκιδική στην οποία δεν μένει στο Μουλέν Ρουζ αλλά σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο σπίτι το οποίο ανήκει σε εταιρεία η οποία το νοικιάζει σε …αξιωματούχο!
Ο αξιωματούχος και η παρέα του, κλέφτες δημοσίου χρήματος και εκβιαστές επαγγελματιών της περιοχής είναι.
Ο αξιωματούχος έχει στην παρέα του και άλλους πρώην και νυν αξιωματούχους και έχει ενδιαφέρον μια έρευνα για το ποιος ζει με τη νόμιμη και ποιος όχι.
Το θέμα πήρε διαστάσεις προ καιρού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου μια κυρία ενός αξιωματούχου.
Είχε πρόβλημα τραυμάτων στα…γεννητικά και προέκυψε ότι τα απέκτησε από τις κοινές προσπάθειες με το…σκύλο της.
Το σούσουρο δεν γίνεται σε βάρος της γυναίκας αλλά για την απελπισία που προκαλούν οι αξιωματούχοι στο περιβάλλον με την προκλητική απόλαυση των κλεμμένων για τα οποία έχει μιλήσει ανοιχτά και ο πρώην Νομάρχης και πρώην βουλευτής της περιοχής Αργύρης Λαφαζάνης αλλά ο Εισαγγελέας της περιοχής και της ευρύτερης έκανε ότι δεν κατάλαβε…
Όταν ψάξαμε το θέμα άλλος αξιωματούχος της Χαλκιδικής από τους “καθαρούς” μας είπε τη φράση “το γαρ πολύ της κλεψιάς γεννά ανωμαλίες στην περιοχή” και δεν εννοούσε το ατύχημα της συζύγου…

Keywords
Τυχαία Θέματα