Επίκειται διασυρμός


 Πριν από τρεις εβδομάδες γράφαμε ότι οι «κηπουροί» του Παπανδρέου και τα διάφορα φυντάνια που παραμένουν επικεφαλής των ΔΕΚΟ όχι μόνο θα φύγουν χωρίς αποζημίωση, αλλά πολλοί από αυτούς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Αφορμή τότε είχε σταθεί η αναφορά του Χρήστου Σταϊκούρα ότι πολλοί εκ των διοικητών των ΔΕΚΟ δεν είχαν μειώσει καθόλου τους μισθούς, τα δώρα, τα επιδόματα

και τα μπόνους που έπαιρναν οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις αυτές, παρανομώντας ευθέως και προκαλώντας τεράστια ζημιά στο Δημόσιο.

Πρόσφατα, ο Γρ. Πεπόνης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση σχετικά με τις περικοπές στις αποδοχές σε ΔΕΚΟ και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από το 2011και δεν εφαρμόστηκαν.

Οι περισσότεροι από δαύτους νόμιζαν ότι τα γράφαμε από το μυαλό μας. Επαναλαμβάνουμε ότι όχι μόνο θα ξεκουμπιστούν, αλλά θα διασυρθούν… γιατί -εκτός των άλλων- τόλμησαν μια τέτοια περίοδο, ενώ ήξεραν ότι ήταν υπόλογοι για σοβαρά αδικήματα κακοδιαχείρισης και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, να ζητήσουν αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα