Έπιασαν στα πράσα δήμαρχο να κάνει χρήση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλινική αποτοξίνωσης κατέληξε ο δήμαρχος του Τορόντο του Καναδά, Ρομπ Φόρντ.

Ο τοπικός άρχοντας που αναστάτωσε τους πάντες όταν αποκαλύφθηκε πως κάνει χρήση ναρκωτικών και βγαίνει εκτός εαυτού εξαιτίας του προβλήματος με το αλκοόλ, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών προκειμένου να γιατρέψει τον εθισμό του.

Ο Φόρντ μάλιστα επιδιώκει την επανεκλογή του αυτό το φθινόπωρο ως επικεφαλής της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης στη Βόρεια Αμερική.

Σύμφωνα μάλιστα με την Toronto Sun που επικαλείται αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες

ο Φορντ συνεχίζει να υποπίπτει σε ολισθήματα καθώς εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας «εντελώς μεθυσμένος » και σε κατάσταση οργής σε ένα μπαρ της οικονομικής πρωτεύουσας του Καναδά.

Παράλληλα, σύμφωνα μια άλλη εφημερίδα η Globe and Mail ανέφερε ότι έχει καταγραφεί ένα ακόμη βίντεο όπου ο Φορντ φαίνεται να παίρνει ναρκωτικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο δημοσιογράφοι της έχουν δει το βίντεο όπου ο δήμαρχος διακρίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών μέσα από ένα λεπτό μακρύ χάλκινο σωληνάριο. Το νέο βίντεο κατά την Globe and Mail η οποία επικαλείται έναν έμπορο απαγορευμένων ουσιών γυρίστηκε με κρυφή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το Reuters πάντως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει,αλλά ούτε να εγγυηθεί την αυθεντικότητά του βίντεο.

Δείτε το βίντεο εδώ

The post Έπιασαν στα πράσα δήμαρχο να κάνει χρήση ναρκωτικών (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα