Έπαθε κάταγμα στο μόριο του από το άγριο σεξ

Σε μια οδυνηρή εμπειρία για έναν 32χρονο Ιταλό οδήγησε το ανεξέλεγκτο σεξ, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα πέους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους γιατρούς ο άνδρας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με την αγαπημένη του, ένιωσε έντονο πόνο και άκουσε έναν θόρυβο σαν από σπάσιμο από την περιοχή των γεννητικών οργάνων του.

Μέσα σε λίγα λεπτά το μόριό του άρχισε να διογκώνεται και να εμφανίζεται ένα αιμάτωμα που απλώθηκε σε όλη την περιοχή αστραπιαία.

Το ζευγάρι πανικόβλητο επικοινώνησε με το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, όπου ο ειδικός τους πρότεινε να τοποθετηθεί πάγος στην περιοχή.

Ωστόσο, ο πόνος ήταν τόσο έντονος που ο νέος με την αγαπημένη του αποφάσισαν πως έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε το κάταγμα πέους.

«Την ώρα που ολοκληρώναμε άκουσα ξαφνικά ένα κρακ κι έπειτα ένιωσα έναν πολύ έντονο πόνο. Αμέσως μετά το μόριό μου πρήστηκε και άρχισε η αιμορραγία. Δεν καταλάβαινα τίποτα, νόμιζα ότι πέθαινα», δήλωσε μετά το σοκ ο νεαρός.
Όπως του είπαν οι γιατροί, υπέστη κάταγμα, ενώ έσπασε και η ουρήθρα.

«Μου σύστησαν να απέχω από σεξουαλική δραστηριότητα, ωστόσο δε νομίζω ότι θα μπορώ να σεβαστώ τις οδηγίες τους», δήλωσε αμετανόητος ο 32χρονος.

Keywords
Τυχαία Θέματα