Μετά τις πλαστικές, σκουραίνουν και τις θήλες…

Μια νέα μόδα ήρθε να ξεσηκώσει τις γυναίκες, οι οποίες δεν είναι ευχαριστημένες με το στήθους τους και ειδικότερα με τις θήλες τους.

Μετά την αύξηση του στήθους, έρχεται νέα μόδα για τις θηλές που θα προκαλέσει επανάσταση. Συγκεκριμένα στο Λονδίνο τουλάχιστον τρεις γυναίκες την εβδομάδα πηγαίνουν και ζητάνε ν’ αλλάξουν χρώμα στις θηλές τους.

«Πολλές κοπέλες σκουραίνουν τις θηλές τους, έτσι επιτάσσει η νέα μόδα», δήλωσε ιδιοκτήτρια κλινικής και συμπλήρωσε ότι «ο λόγος που το κάνουν είναι ότι τις θεωρούν αρκετά ροζ ή τους το ζητάνε οι σύντροφοί τους. Μερικές φορές, βέβαια, νομίζω ότι προχωρούν σε αυτή την κίνηση επειδή ξέρουν πως το δέρμα τους είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο και νομίζουν ότι είναι πιο τρέντι να έχουν σκούρες θηλές. Ζητούν το τατουάζ για να μην ντρέπονται πια να κυκλοφορούν γυμνόστηθες ή να αλλάζουν στα δοκιμαστήρια ή να πηγαίνουν διακοπές με τους συντρόφους τους χωρίς να ανησυχούν για το σώμα τους». Η διαδικασία ονομάζεται tittooing και διαρκεί σχεδόν δύο ώρες, κοστίζει 1.200 λίρες και διαρκεί ένα με ενάμιση χρόνο. Το τατουάζ γίνεται σε δύο στάδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα