Ενώνουν τις δυνάμεις τους δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι

Ένας καινούργιος συνδυασμός που έχει την πρόθεση να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή του δήμου Αμαρουσίου εξαγγέλθηκε πριν από λίγες μέρες από δύο υποψήφιους Δημάρχους στις εκλογές του 2010.

Για την ακρίβεια ο δημοτικός σύμβουλος της Μείζονος Μειοψηφίας, Ηλίας Γιαννακάκος που στις προηγούμενες εκλογές απέσπασε το 22,51% έχοντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ο Λευτέρης Μαγιάκης που

το 2010 με στην στήριξη του Συνασπισμού έλαβε το 5,92% αποφάσισαν, συνεπικουρούμενοι και από αρκετά στελέχη και των δύο παρατάξεων, να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να διεκδικήσουν την διοίκηση του Δήμου.

Σε πρώτη φάση παρουσιάστηκε η πολιτική διακήρυξη για τη δημιουργία ενός νέου εκλογικού συνδυασμού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2014, σε εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχείο, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν οι δημιουργοί το όνομα του συνδυασμού και ο υποψήφιος δήμαρχος θα ανακοινωθούν το πολύ έως τον Ιανουάριο του 2014. Ωστόσο δεν έγινε γνωστό ποιες θα είναι οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε αυτές τις επιλογές ούτε κι αν υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο για κάποιες κομματικές στηρίξεις.

Τα νεότερα εν καιρώ λοιπόν…

Δ.Ι.Δ.

The post Ενώνουν τις δυνάμεις τους δυο υποψήφιοι Δήμαρχοι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα