Ένας… «μόλος», ο κόσμος όλος! Δείτε το 20χρονο «τούμπανο» του Instagram που κάνει το Διαδίκτυο να παραμιλάει!

Είναι δυνατόν μια… κοινή θνητή να έχει περισσότερους «ακόλουθους» στο Instagram από διάσημες σταρ του Hollywood; Κι όμως είναι, καθώς μπορεί το όνομά της να μην μας λέει κάτι (μέχρι τώρα τουλάχιστον, γιατί πλέον θα τη θυμάστε!) αλλά… οι καμπύλες της είναι από άλλο πλανήτη!

Ο λόγος για την Jen Selter, το Instagram της οποίας έχει πάρει «φωτιά» και έχει φτάσει να έχει 1,3 εκατομμύρια followers ενώ τα σχόλια θαυμασμού και τα likes, δίνουν και παίρνουν! Η 20χρονη Jen, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλλίγραμμες σταρ του Χόλιγουντ, τις πολυδιαφημισμένες ποπ σταρ ή ακόμα και από τις… αγγέλους της Βικτόρια! Ίσα ίσα, που αυτές έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα καλοσμιλεμένα οπίσθιά της, τα οποία είναι τόσο… «τσουπωτά» και «τουρλωτά» που αδυνατεί να πιστέψει κανείς πως είναι φυσικά! Ο… «πισινός» της σαγηνευτικής Αμερικανίδας από τη Νέα Υόρκη, είναι ο ορισμός του «Bubble Butt», όπως θα έλεγαν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί!

Η χυμώδης Jen όμως, δεν έχει μόνο τον «μόλο» που ζηλεύουν όλες οι γυναίκες και δεν χορταίνουν να κοιτούν οι άντρες. Η 20χρονη καλλονή, έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο επίσης, αλλά και αναλογίες που θα ζήλευε κάθε θηλυκό στη Γη. Όμως δεν επαναπαύεται στη δουλειά της φύσης η οποία αποδείχθηκε ιδιαίτερα απλόχερη προς αυτήν αλλά ξημεροβραδιάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο για να διατηρεί την απίστευτη σιλουέτα της! Όπως μάλιστα η ίδια υπογραμμίζει, τα οπίσθιά της, άρχισαν να… πετάνε ολοένα και περισσότερο, όταν άρχισε να τα γυμνάζει συστηματικά!

Με αυτά και με αυτά, όταν πρωτοδημιούργησε τον λογαριασμό της στο δημοφιλές Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, το 2012 και ανέβασε τις πρώτες φωτό με την ίδια στο γυμναστήριο να φορά κολλητές φόρμες και κολάν, είδε πως γινόταν το «έλα να δεις», ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι «πόσταραν» αλλού τις φωτογραφίες της, χωρίς την άδειά της! Τότε ήταν που αποφάσισε να ζητήσει πίστωση για όσους ήθελαν να βλέπουν και να επαναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες της και διαπίστωσε πως η συσσώρευση δεν μειώθηκε καθόλου· ίσα ίσα που εκτινάχθηκε ακόμα περισσότερο!

Όταν έφτασε τους 300.000 followers, ήταν που την προσέγγισαν αθλητικές εταιρείες κολοσσοί, όπως η Nike και η New Balance, που της πρότειναν παχυλά συμβόλαια για να φορά από εδώ και στο εξής τις δικές τους φόρμες! Η Jen, δεν είχε λόγο να αρνηθεί και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει το «μήλον της έριδος» για εταιρείες διατροφής, γυμναστήρια και άλλες φίρμες από τον χώρο του αθλητισμού και της υγείας.

Πλέον, όπως η ίδια υποστηρίζει, είναι πολύ αναγνωρίσιμη στις ΗΠΑ (άλλωστε δεν είναι κάτι που.. ξεχνιέται), κάτι το οποίο η ίδια απολαμβάνει καθώς θεωρεί ότι εμπνέει τον κόσμο! Μπορεί να… έχει όλο το πακέτο, αλλά τα οπίσθιά της είναι το σήμα κατατεθέν της και αυτά πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου! Για τη μαγική πίσω της κίνηση, έχει κατηγορηθεί πολλάκις πως δεν είναι και τόσο… φυσική, αλλά όπως η ίδια υποστηρίζει, όποιος το λέει αυτό είναι κακόβουλος και πως η μοναδική πλαστική επέμβαση στην οποία έχει προβεί, είναι στη μύτη της.

Επειδή ξέρουμε πως δεν σας έφτασαν, μπείτε ΕΔΩ για το Instagram της Jen

The post Ένας… «μόλος», ο κόσμος όλος! Δείτε το 20χρονο «τούμπανο» του Instagram που κάνει το Διαδίκτυο να παραμιλάει! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
κοριτσια με κολαν
Τυχαία Θέματα