«Έλληνας πορνόγερος» και μέτοχος της Yahoo την «πέφτει» στην πρόεδρο της εταιρείας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Το όνομά μου, είναι George Polis. Έχω στην κατοχή μου 2.000 μετοχές της εταιρείας. Είμαι ένας πορνόγερος ελληνικής καταγωγής και εσύ δείχνεις ιδιαίτερα ελκυστική, Μαρίσα»! Με αυτά τα λόγια, προλόγισε την ομιλία του ο Τζορτζ Πόλις, ο Ελληνοαμερικανός επενδυτής σε πρόσφατη γενική συνέλευση της Yahoo, απευθυνόμενος στη γοητευτικότατη 38χρονη πρόεδρο της εταιρείας, Marissa Mayer! Ένα τέτοιο κοπλιμέντο – «πέσιμο» σε μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες της υφηλίου, πράγματι, μόνο Έλληνας θα μπορούσε να το κάνει!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Marissa Mayer είναι γεννημένη στις 30 Μαϊου του 1975, με σπουδές στην Πληροφορική και στην Τεχνητή Νοημοσύνη ενώ ήταν ένα από τα πιο βασικά στελέχη της Google για πολλά χρόνια, καθώς ήταν υπεύθυνη για την όψη και την αίσθηση σε μερικά από τα πιο γνωστά προϊόντα της! Αυτή τη στιγμή είναι η πρόεδρος όλης της Yahoo και αναμφίβολα, θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες παγκοσμίως στον χώρο της τεχνολογίας. Και από τις πιο γοητευτικές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Huffington Post, το ακροατήριο στο άκουσμα του κοπλιμέντου ξέσπασε σε γέλια, αλλά η Μαρίσα δε συγκινήθηκε…

Δείτε το βίντεο:


Watch The Dirty Old Greek Man Make Marissa… από stefanelonikitelo

Δείτε την όμορφη και πετυχημένη Μαρίσα:

Keywords
Τυχαία Θέματα