Εκτονώθηκαν τα επεισόδια στο Κερατσίνι – Μαίνεται ο πετροπόλεμος στη Νέα Αλικαρνασσό (ΦΩΤΟ)

Ηρεμία επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην Παναγή Τσαλδάρη και τη Γρηγορίου Λαμπράκη. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 70 άτομα. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 όταν σημειώθηκε επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου διαδηλωτές έβαλαν φωτιές σε κάδους, ενώ ακολούθησε πετροπόλεμος με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών.

Πεδίο
μάχης η Νέα Αλικαρνασσός

Πεδίο … μάχης θυμίζει η Νέα Αλικαρνασσός αυτή την ώρα με αντιεξουσιαστές να συγκρούονται με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν στήσει μπλόκο έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την προσέγγιση των διαδηλωτών που έφτασαν στην περιοχή από το κέντρο του Ηρακλείου. Με κράνη, ρόπαλα και αλυσίδες διαδηλωτές προσπάθησαν να διαπεράσουν το μπλόκο των αστυνομικών εκτοξεύοντας μπουκάλια και πέτρες ενώ ξήλωσαν μέχρι και μάρμαρα από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και έβαλαν φωτιά σε ένα κάδο στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το prismanews, οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Από τα επεισόδια έχουν σημειωθεί εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή. Κάτοικοι της Αλικαρνασσού λόγω των εκτεταμμένων επεισοδίων κλείστηκαν στα σπίτι τους ενώ η μάχη συνεχίζεται …

Keywords
Τυχαία Θέματα