Η έκτακτη σύσκεψη Σαμαρά – Στουρνάρα και τα αυστηρά μηνύματα του Πρωθυπουργού…

Σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, δυο ώρες πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Σχετικά με τα αιτήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνία, κυβερνητικά στελέχη λένε στο paraskhnio.gr πως το κυβερνητικό προγραμματικό πλαίσιο υπάρχει ήδη, ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν

διαρκώς…

Προσθέτουν δε ότι όλα αυτά είναι κατανοητά αρκεί να έχουν θετικό πρόσημο, υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή τα σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα είναι όσα απασχολούν την δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών και τα οποία πρέπει να βελτιωθούν και να λυθούν το συντομότερο δυνατό.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φώτης Κουβέλης φέρεται να έχει εκφράσει σε συνομιλητές του την σφοδρή ενόχληση του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του, καθώς θεωρεί ότι ενεπλάκη το όνομα του, προκειμένου να μπει και αυτός στο ίδιο κάδρο των διαφωνιών με το Μέγαρο Μαξίμου.

Πληροφορίες μάλιστα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί λένε ότι ακόμη και για το χαράτσι στα ακίνητα έχει βρεθεί ήδη κοινός τόπος από τις επαφές με τον Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να λυθεί το θέμα αισίως για την τρικομματική κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Αντώνης Σαμαράς έχει προειδοποιήσει και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς με προσωπικές τηλεφωνικές επαφές που είχε μαζί τους ότι η σημερινή ατζέντα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών δεν έχει θέμα ανασχηματισμού…

Πάρις Κουρτζίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα