Έκανε βόλτα σε όλο το ξενοδοχείο ολόγυμνος! (φωτό)

Ολόγυμνος έξω από το δωμάτιό του κλειδώθηκε ο πελάτης ενός ξενοδοχείου. Άφωνοι έμειναν όσοι πελάτες είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά του!
Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου κατέγραψε βήμα προς βήμα την περιπέτεια του άτυχου άνδρα που έμεινε εκτός δωματίου καθώς άφηνε τον δίσκο του δείπνου του, και την δύσκολη πορεία του μέχρι την ρεσεψιόν για να διευθετήσει το πρόβλημα. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει είναι να καλύψει τα επίμαχα σημεία με τον δίσκο σερβιρίσματος.

Μέχρι να φθάσει στο ισόγειο του κτιρίου συναντήθηκε με λοιπούς πελάτες του ξενοδοχείου που έμειναν έκπληκτοι. Χαρακτηριστική η στιγμή στο ασανσέρ με την ατυχή συνάντηση με μία μητέρα και το παιδί της, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν πρόωρα τον ανελκυστήρα.

Μάλιστα, η ρεσεψιονίστ προκειμένου να τον βοηθήσει ζήτησε την υπόδειξη ταυτότητας, παρόλο που ο γυμνός πελάτης δεν είχε απολύτως τίποτα πάνω του.

Το video έχει κάνει θραύση στο YouTube με περισσότερες από 50000 προβολές, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το συμβάν είναι «στημένο».

Keywords
Τυχαία Θέματα