Έκαναν video game την αιματηρή επίθεση της Βοστλωνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αιματηρή επίθεση των δύο Τσετσένων βομβιστών, που σκόρπισε το θάνατο στην Βοστώνη μετέτρεψαν σε video game κάποια αρρωστημένα μυαλά.

Το παιχνίδι που φέρει τον τίτλο «Μαραθώνιος Βοστώνης: Τρόμος στους δρόμους» δείχνει ένα ανθρωπάκι τρέχει προσπαθώντας να αποφύγει χύτρες που τον πλησιάζουν, έτοιμες να εκραγούν. Στο πεζοδρόμιο κόσμος χειροκροτεί, ενώ στην άσφαλτο διακρίνονται κηλίδες αίματος. Όποιος δεν καταφέρει να περάσει τις βόμβες καταλήγει με ακρωτηριασμένα άκρα…

Μάλιστα

στο καινούριο διαδικτυακό παιχνίδι, ο ήρωας καλείται να περάσει επιτυχώς τις χύτρες, ενώ σε αντίθεση περίπτωση εμφανίζεται ένας άνδρας με ακρωτηριασμένο πόδι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι -εικόνα που παραπέμπει στην σοκαριστική φωτογραφία με τον τραυματισμένο νέο άνδρα- ο οποίος λέει: «την πάτησες! Θα έχεις περισσότερη τύχη τον επόμενο χρόνο». Σε περίπτωση νίκης, εμφανίζεται το μήνυμα: «Συγχαρητήρια! Επέζησες από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης».
Πίσω από το ανοσιούργημα κρύβεται η ομάδα «Lolokaust», η οποία υπογράφει ανάλογο βίντεο-γκέιμ που βασίζεται στην σφαγή του σχολείου Κολουμπάιν, παρουσιάζοντας έναν νέο-ναζί να πυροβολεί αφροαμερικανούς και νοτιοαμερικανούς, αλλά και ένα άλλο που διαδραματίζεται σε ένα νηπιαγωγείο με δολοφόνο να πυροβολεί αδιακρίτως σε παιδιά.


The Boston Marathon 2013 – Terror on the… από dm_51772ec7305dd

Keywords
Τυχαία Θέματα