«Έφυγε» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Σολωμός

Απεβίωσε τα ξημερώματα, σε ηλικία 84 χρόνων, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Σολωμός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ πρόσφατα επαναδιακομίστηκε στην Πάτρα και νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ο Γρηγόριος Σολωμός (1929-2013) ήταν βουλευτής Αχαΐας και διοικητής του ΙΚΑ.

Καταγόταν από το Λεόντιο Αχαΐας και σπούδασε ιατρική στην Αθήνα. Ιδιώτευσε ως γιατρός στην Πάτρα και ασχολήθηκε με τα πολιτικά. Το 1981 πρώτο εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας. Το 1982 έθεσε υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο της Πάτρας αλλά έχασε από τον Θεόδωρο Άννινο εκλέγοντας έτσι δέκα δημοτικούς συμβούλους. Στη συνέχεια, το 1985, επανεκλέχθηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώ το 1986 διετέλεσε υφυπουργός υγείας. Τελευταία φορά εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1989. Τον Νοέμβριο του 1993 διορίστηκε διοικητής του ΙΚΑ, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 1999.

Η κηδεία του Γρηγόρη Σολωμού θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 5.30 το απόγευμα από τον μητροπολιτικό της Ευαγγελίστριας, στην Πάτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα