Ευθύνες στην ομάδα ΔΙΑΣ επιρρίπτει η φίλη του Φύσσα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ευθύνες στην ομάδας ΔΙΑΣ επέρριψε η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, η οποία σήμερα πραγματοποίησε την κατάθεση της στα δικαστήρια Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα δήλωσε ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν παρούσα στο περιστατικό και δεν έκανε τίποτα, ενώ σύμφωνα με την ίδια, θα μπορούσε να έχει αποτρέψει

τη δολοφονία.

Μάλιστα, η κοπέλα είπε στον ανακριτική ότι μπορεί να αναγνωρίσει άτομα. Την ώρα της δολοφονίας ,όπως φέρεται να είπε, βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και είδε τη συνέβη.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ανέφερε πως ο Παύλος Φύσσας δεν της είχε πει ότι δεχόταν απειλές.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όση ώρα βρίσκονταν στην καφετέρια, δεν έπεσε στην αντίληψή τους κάτι περίεργο, όμως όταν βγήκαν από την καφετέρια συνειδητοποίησαν ότι τους παρακολουθούσαν.

Σημειώνεται, ότι τόσο ο πατέρας όσο και η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους πως ο 34χρονος δεν τους είχε αφήσει ποτέ υπαινιγμούς σχετικά με το αν δεχόταν απειλές.

Επίσης έχει ζητηθεί ήδη άρση τηλεφωνικού απορρήτου για άτομα που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν ενήργησαν ως όφειλαν τόσο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου όσο και μετά το μαχαίρωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα