Χ.Α: Ευτυχώς που έρχονταν στις συγκεντρώσεις μας και μάθαιναν για τους εθνικιστές (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

«Απόλυτα υποταγμένο» και «πιόνι των διεθνών τοκογλύφων» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Ηλίας Κασιδιάρης από την Πάτρα που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, προκειμένου

να εγκαινιάσουν τα νέα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα, από το κτίριο της οδού Γερμανού, στην οδό Γούναρη 50, ακριβώς δίπλα από το 3ο Αστυνομικό Τμήμα.

Για «άπλυτους» και «μπολσεβίκους» έκανε λόγο αρχικά ο Ηλίας Παναγιώταρος, αναφερόμενος στους αντιεξουσιαστές, ενώ ο Η. Κασιδιάρης, τους «ευχαρίστησε» λέγοντας πως αυτοί έκαναν γνωστό στην κοινωνία πως υπάρχουν οι εθνικιστές.


«Τόσα χρόνια όταν γίνονταν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, έρχονταν για διαμαρτυρία, εισέπρατταν μερικές κλωτσιές και έτσι μάθαιναν οι Έλληνες ότι υπάρχουν και οι εθνικιστές, αφού αυτό έπαιζαν τα πουλημένα κανάλια. Αυτή την προβολή τη χρωστάμε στους αναρχικούς και οφείλω να τους ευχαριστήσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται κατά καιρούς, κάνοντας λόγο πως τα ποσοστά της Χ.Α. είναι πάνω από 20%, παρά τα όσα λένε οι «πουλημένοι» δημοσκόποι.

Επιπλέον μίλησε για τις εισαγγελικές εντολές που υπάρχουν για τις παράνομες καταλήψεις δημόσιων κτιρίων λέγοντας πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, αναφέρθηκε στις άρσεις ασυλίας που του έχουν γίνει, ενώ όσον αφορά τυχόν επερχόμενες εκλογές τόνισε ο κ. Κασιδιάρης: «Σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας με ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό θέλουν οι αμερικανοί. Δεν το έχετε καταλάβει πως ο Α. Τσίπρας είναι πλέον το αγαπημένο παιδί των αμερικανών; Και αυτό θα γίνει αν γίνουν εκλογές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός το πρώτο και το τελευταίο που κάνει είναι να βρίζει τη Χρυσή Αυγή. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει. Βγήκε στη Θεσσαλονίκη και είπε πως θα πατάξει τον δήθεν νεοναζισμό. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως η θέση μας θα είναι απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Ο Σαμαράς είναι ένας απόλυτα υποταγμένος, ένα πιόνι των διεθνών τοκογλύφων και σύντομα θα ρίξουμε την κυβέρνησή του. Και τρέμουν πως η εθνική ηγεσία θα αναλάβει και πάλι τη χώρα, το τρέμουν αυτό γιατί βλέπουν πως η Ελλάδα θα είναι και πάλι ελεύθερη, θα εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο θα γίνει κυρίαρχη στην ανατολική μεσόγειο. Η Χ.Α. θα επιβάλλει την πολιτική κάθαρση, και οι κλέφτες θα πάνε στην φυλακή» κατέληξε ο κ. Κασιδιάρης.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση και για την ΕΡΤ, λέγοντας πως κανείς δεν τους έδωσε το λόγο και όλοι τους κατηγόρησαν πως σε αυτό το ζήτημα, η Χρυσή Αυγή πήγε με το πλευρό του Α. Σαμαρά.

Στο μεταξύ, έντονη ήταν η αστυνομική δύναμη που είχε αποκλείσει την οδό Γούναρη, υπό τον φόβο τυχόν επεισοδίων, καθώς τόσο στο υπό κατάληψη Μαραγκοπούλειο, όσο και στην πλατεία Γεωργίου (στη συναυλία για την ΕΡΤ), ήταν αρκετά τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και φοβόντουσαν για τυχόν εντάσεις και επεισόδια.

πηγή: patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα