Εδώ, κάποιος ψεύδεται χοντρά!

Μεγάλο θέμα τείνει να δημιουργηθεί από το πουθενά με αφορμή τους διαλόγους Πιπιλή – Δήμα που εκτυλίχθηκαν σήμερα για τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών όχι στη Βουλή , αλλά στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται εντός καθώς αμφότεροι είχαν πάει στο γκισέ για να πληρώσουν την εφορία και συναντήθηκαν εκεί. Ο νεαρός βουλευτής κοινοποίησε τη δική του αλήθεια για τον διάλογο που είχε με την συνάδελφο του, όμως το parapolitika.gr

κατάφερε και βρήκε το mail που έστειλε η Πιπιλή στον Δήμα λίγο αργότερα εξηγώντας του ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν κέντρα λαθρομετανστών εντός του κέντρου των πόλεων , στέλνοντας του μάλιστα και μερικέςσχετικές φωτό τις οποίες επίσης εξασφαλίσαμε. Αποκαλύπτουμε λοιπόν το αποδεικτικό της αποστολής του mail και τις φωτό. Θα μπορούσε ο νεαρός Δήμας να μην πει τίποτα μέχρι να διαβάσει το mail της Πιπιλή και να καταλάβει τι συμβαίνει , αφού η Φωτεινή είναι η τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ , όμως έσπευσε να βγάλει προς τα έξω ότι υπήρξε καβγάς μεταξύ τους (σσ που δεν υπήρξε).

Αγαπητέ Χρίστο,
Επειδή επέμεινα για κάτι που το έχω ψάξει για πολλούς μήνες και το γνωρίζει και ο Πρόεδρος. Κέντρα Προσωρινής Κράτησης υπάρχουν εδώ και χρόνια και μέσα σε ευρωπαϊκές πόλεις όπως θα δεις από τις ενδεικτικές φωτογραφίες που σου στέλνω.
Όλη η διαχείριση της λαθρομετανάστευσης δεν είναι τοπικό θέμα, ούτε ο καθένας μας κοιτάει μόνο την περιφέρειά του. Είναι εθνικό πρόβλημα και για την ενημέρωσή σου για την οικονομική πλευρά της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης δες και το Δ.Τ. του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γ. Παπανικολάου, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.giorgospapanikolaou.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=862%3A——————————–e—–&lang=el&Itemid=86

Υπενθυμίζω ότι αντιδράσεις βίαιες υπήρχαν και στην Αμυγδαλέζα, όπου μετά από δύο μέρες σταμάτησαν και το κέντρο λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Επίσης ενώ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Α. Κατσιφάρας, ήταν αρχικά αντίθετος με τη δημιουργία Κέντρων Κράτησης, μετά την άγρια δολοφονία στην Πάτρα άλλαξε γνώμη και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Γρεβενών ζήτησε μόνος του τη δημιουργία Κέντρου για να αντιμετωπίσει την ανεργία και την έλλειψη κονδυλίων για το δήμο του.
Άρα γνώριζα πολύ καλά τί έγραψα στο twitter μου και όσοι θέλουν καλύτερο είναι να ενημερωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα