Ε… όχι και θρήνος για τον διαφθορέα των στρατηγών!

του Γιάννη Ντάσκα

O Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ένας ποινικολόγος που ασκεί κατά τρόπο άριστο για τον εκάστοτε πελάτη του τα καθήκοντά του και υπηρετεί τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του πελάτη του.

Δεν είναι σε αυτά τα καθήκοντα καλός Σαμαρείτης,ούτε φροντίζει για ίσα μέτρα-ίσα σταθμά στην αντιμετώπιση των πολιτών. Αμείβεται για τον δικό του πελάτη.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι επίσης δημοσιογράφος του Συγκροτήματος. Ασκεί τα καθήκοντά του κατά τρόπο άριστο, κατά τη γνώμη μας, για τα συμφέροντα του συγκροτήματος και κατά τρόπο άθλιο για τα συμφέροντα των πολιτών.

Ο Πάνος Ευσταθίου είναι

ένας επιχειρηματίας ,ο οποίος διέγραψε μια πανάθλια πορεία στην ελληνική πραγματικότητα και – αδίστακτος ων σε κάθε τι – δεν δίστασε ,όπως ομολογεί τώρα, να διαφθείρει και την ανώτατη ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή στην οποία οι Έλληνες εμπιστεύθηκε τα παιδιά της και αυτή η οποία με τη στάση της πολλές φορές, διαχρονικά, οδήγησε εκατοντάδες παιδιά στην αυτοκτονία.

Πλείστες όσες φορές αιτήματα να υπηρετήσουν σε καλύτερες θέσεις και όχι σε θέσεις πολύ δύσκολες παιδιά ευαίσθητα απορρίφθηκαν γιατί πάνω απ όλα τα συμφέροντα της πατρίδας και όχι η ζωή των πολιτών.

Όταν ο διαφθορέας των ηγεσιών Ευσταθίου οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης θυμήθηκαν ότι πρέπει να επιδειχθεί ευαισθησία στο πρόβλημα της υγείας που μάθαμε τι έχει μόλις τον «έδωσε» ο Κάντας στο πιάτο…

Και επιτίθενται στον ανακριτή πως τολμά να τον στέλνει στις φυλακές ,όπου μπορεί και να πεθάνει. Εκεί όπου πεθαίνουν δεκάδες κάθε χρόνο για ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ…

Και πήγε να απολογηθεί με… ασθενοφόρο. Και αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Μερικοί μεγαλοδημοσιογράφοι «φτιάχνουν» κλίμα ότι αφέθηκε ελεύθερος με σκληρότατο όρο, όπως η καταβολή εγγύησης 500.000 ευρώ…

Ουαί υμίν Φαρισαίοι.

Μια εύλογη εγγύηση για τον περί ου ο λόγος διαφθορέα θα ήταν της τάξης των…50 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι δουλειά έχει ο Πρετεντέρης στο κείμενο;

The post Ε… όχι και θρήνος για τον διαφθορέα των στρατηγών! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα