Δύσκολη αποστολή στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (20:00, ΔΤ) στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ του Ομπράντοβιτς, με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στις νίκες στο Top 16 της Ευρωλίγκα.

Οι Τούρκοι έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης και βλέπουν το ματς της Παρασκευής, σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπουν και πάλι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης

στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Βίντμαρ και Σιπάχι, ενώ επανέρχεται ο Σαβάς. Επίσης, οι Σέκουλιτς και Τζάκσον, αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας στην εφετινή διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά, ο Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαμάριο Μουν, ο οποίος έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής. Από την αποστολή απουσιάζουν ο Μίρζα Μπέγκιτς και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ενώ στη διάθεση του Έλληνα κόουτς τέθηκε και ο Στράτος Περπέρογλου.

Η προϊστορία είναι υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς μετρά έντεκα νίκες σε 16 αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μάλιστα τρεις σερί . Επιπλέον, έχει κερδίσει έξι από τα επτά παιχνίδια που έχουν γίνει στην Τουρκία.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χοσέ Μάρτιν (Ισπανία), Αντόνιο Κόντε (Ισπανία) και Μαρέκ Τσμίκιεβιτς (Πολωνία).

The post Δύσκολη αποστολή στην Τουρκία ο Ολυμπιακός appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα