Δυσφορία για Ροντούλη στην τοπική οργάνωση της ΝΔ,στον Τύρναβο

Εντονες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, προκαλεί στη ΝΔ η προσχώρηση στο κόμμα του Αστέριου Ροντούλη. Αργά χθες η Τοπική Οργάνωση Τυρνάβου αποδάφισε ομόφωνα ότι «ο κ. Ροντούλης είναι ανεπιθύμητος στις τάξεις του κομματικού μηχανισμού».

Ενδεικτική είναι η δήλωση της τοπικής οργάνωσης Ανδρέας Καλακαλάς, ο οποίος μιλώντας στο larissanet σημείωσε: «Με τον άνθρωπο Αστέριο Ροντούλη δεν έχουμε κανένα

πρόβλημα. Με τον πολιτικό Ροντούλη όμως δεν έχουμε καμία σχέση και δεν πρόκειται ποτέ να εκπροσωπήσει εμάς και τη ΝΔ στον Τύρναβο».

Πρόσθεσε παράλληλα ότι «δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι εκείνοι οι ανεγκέφαλοι στην Αθήνα που δεν ρωτάνε, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα στον ίδιο τον πρωθυπουργό», εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την έντονη δυσαρέσκεια της κομματικής βάσης για όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα».

Χθες, μάλιστα κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η συγκεκριμένη συνάντηση του κ. Ροντούλη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε μέρες πριν αλλά θεωρήθηκε ότι το καλύτερο χρονικό διάστημα για να δοθεί στη δημοσιότητα ήταν η προηγούμενη Δευτέρα.

Αν συνδυαστεί και η χθεσινή παρέμβαση, μέσω του «Π», του γαλάζιου αγροτοσυνδικαλιστή και υποψήφιο δημάρχου Τυρνάβου Θανάση Νασίκα, τότε δημιουργείται ένα εκρηκτικό κλίμα με την κεντρική διοίκηση του κόμματος να καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά…

Θ.Δ

The post Δυσφορία για Ροντούλη στην τοπική οργάνωση της ΝΔ,στον Τύρναβο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα