Δραπέτες Τρικάλων: Η βεντέτα του Μάριαν Κόλα και οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει για την υπόθεση της σύλληψης των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, πως ο μοναδικός τρόπος να περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας είναι από τη θάλασσα προς Κόσοβο, όπως όμως ο ίδιος αναφέρει «Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί. Δεν αποκλείουμε το όχι απίθανο ενδεχόμενο να έχουν γυρίσει… πίσω»

Ο ίδιος αξιωματικός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σαν να είναι η 1η μέρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μαριάν Κόλα και του Ιλίρ Κούπα». Σύμφωνα με αστυνομικές

πηγές έχουν «σαρωθεί» σχεδόν όλες οι κτηνοτροφικές μονάδες στη βόρεια Ήπειρο όπως και όλα τα κενά σπίτια και πιθανά σημεία που θα είχαν καταφύγει οι επικίνδυνοι κακοποιοί.

Σήυμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν ανταλλάξει οι Ελληνικές αρχές με τις Αρχές της γειτονικής χώρας, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι δραπέτες δε θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο ούτε στον τόπο καταγωγής τους.

Ο Μάριαν Κόλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει πολλούς ανοικτούς λογαριασμούς στη γειτονική χώρα, αφού φέρεται υπεύθυνος για τη δολοφονία δύο ατόμων, με το ενδεχόμενο να πέσει θύμα «Κανούν» (Αλβανική βεντέτα), να είναι πολύ πιθανόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα