«Δωδεκαθεϊστές» Βεβήλωσαν Εκκλησία στην Κρήτη-Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για «Σατανισμό» (ΦΩΤΟ)

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι πιστοί στο μικρό ναό στην περιοχή της Λυγαριάς στο Ηράκλειο. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το εκκλησάκι και βεβήλωσαν το εσωτερικό του ναού.

Σύμφωνα με το prismanews.gr στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος περιφέρειας για να ερευνήσουν το περιστατικό που έχει σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής καθώς οι δράστες έγραψαν με σπρέι μηνύματα θρησκευτικού περιεχομένου, αντιχριστιανικά, με άγνωστους αποδέκτες.

Σε ένα από αυτά οι βέβηλοι έγραψαν : Όταν
καίγατε αρχαίους ναούς ήταν καλά; Ιουδαίου χριστιανοί. Στο κέντρο του ναού οι αστυνομικοί βρήκαν στάχτες και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο στο ναό να έγιναν σατανιστικές τελετές.

Το σύνθημα που ανέγραψαν στον τοίχο του Ναού είναι αυτό που παραπέμπει στους λεγόμενους «Δωδεκαθεϊστές» σε όσους δηλαδή ασπάζονται μέχρι και σήμερα την θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων (Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου) που χρόνια βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την Ορθόδοξη Εκκλησία, την οποία κατονομάζει ως «Ιουδαϊκή» Θρησκεία.

Πάντως μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχει καταγραφεί από την πλευρά των οπαδών του Δωδεκάθεου εις βάρος Εκκλησιών ή χριστιανών, πέρα από κείμενα που κυκλοφορούν κυρίως στο διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό γεννά ερωτήματα μήπως συνέβη κάτι άλλο μέσα στον εν λόγω Ναό με «σατανιστικές» προεκτάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα