Δήμος Αθηναίων / Κάλιο αργά, παρά ποτέ, κύριε δήμαρχε!

Τον καθαρισμό και την λειτουργική αναβάθμιση των κεντρικών δρόμων μιας πρωτεύουσας που πλήττεται από την οικονομική κρίση και κλονίζεται από την παντοιοτρόπως λίαν διακριτή έλλειψη τάξης κι ασφάλειας, επιχειρεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Φυσικά, όλα τούτα λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και μια ανάσα πριν οι πολιτικές δυνάμεις εκφράσουν την άμεση ή έμμεση στήριξή τους σε κάποιον υποψήφιο. Είναι εμφανής η προσπάθεια του απερχόμενου δημάρχου να εμφανίσει έργο όταν οι κρυφές η φανερές δημοσκοπήσεις

τον φέρουν ουραγό των δημοτικών ή πολιτικών εξελίξεων…!!!

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης … του δήμου ξεκινά εκστρατεία καθαρισμού, περισυλλογής και ανακύκλωσης αντικειμένων στις οδούς, Αθηνάς, κατ αρχήν, και Σταδίου, Πανεπιστημίου και Ερμού, στην συνέχεια. Η διοίκηση του Δήμου ευελπιστεί ότι η εν λόγω προσπάθεια καλλωπισμού των κεντρικών δρόμων θα έχει αποτέλεσμα και θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας.

Στόχος της εκστρατείας είναι ο συστηματικός καθαρισμός των επιφανειών όλων των κτηρίων, δημόσιων και ιδιωτικών, η επιδιόρθωση και ενίσχυση του φωτισμού, η αποκατάσταση των μικρών στύλων αποτροπής της παράνομης στάθμευσης και η ανανέωση των διαβάσεων κυκλοφορίας πεζών.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε πως η Αθήνα αδικείται από τη γενικότερη εικόνα της…,. Γι’ αυτό και θέτει ως άμεσο στόχο , σε πρώτη φάση, να είναι οι καθαροί τοίχοι στους μεγάλους δρόμους, όπως η Αθηνάς, η Σταδίου, η Πανεπιστημίου και σε σημεία με μεγάλη συμβολική αξία…!!!

Επιπλέον, ο κ. Καμίνης, κάλεσε κατοίκους, επιχειρηματίες, απλούς πολίτες και επισκέπτες να ευαισθητοποιηθούν και να αγαπήσουν την Αθήνα διατηρώντας την καθαρή κι ευπρεπή…!!!

Γ. Σπ. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα