Δημοψήφισμα και για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου προτείνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Το ζήτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος και για την πεζοδρόμηση ή μη της οδού Πανεπιστημίου, πέρα από το τζαμί, έθεσε σήμερα ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο υποψηφιος δήμαρχος Αθηναίων δεν δίστασε να θέσει επίσης ζήτημα ορίου ηλικίας για τους πολιτικούς, διερωτώμενος χαρακτηριστικά «πρέπει να συνεχίσει ο πολιτικός στα 80 του, στα 90 του, στα 100 του να ταλαιπωρεί τον κόσμο;», ενώ μέσω του

προσωπικού του λογαριασμου στο twitter δήλωσε ρητά ότι το 67ο έτος είναι «ταβάνι» ως ηλικία για τους πολιτικούς

Το 67ο έτος είναι όριο. Kάποια στιγμή αποχωρείς, αφιερώνεσαι στην οικογένειά σου. Το ίδιο όριο πρέπει να ισχύει & για τους δημάρχους!

Aris Spiliotopoulos (@aris_spiliotop) April 9, 2014

Το Τζαμί πρέπει να γίνει. Το αν θα γίνει στο κέντρο της Αθήνας ή όχι, δεν θα το αποφασίσω εγώ ως δήμαρχος, θα το αποφασίσουν οι Αθηναίοι!

Aris Spiliotopoulos (@aris_spiliotop) April 9, 2014

Σε δηλώσεις του σε ιντερνετικό ραδιόφωνο ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε ενδεχόμενο δημοψήφιμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου, αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον.

Αναφορικά με το τζαμί, δήλωσε πως πρέπει να γίνει εκεί που θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι Αθηναίοι, διευκρίνισε πως ο ίδιος εκτιμά πως δεν χωράει στο κέντρο της Αθήνας και παραδέχθηκε πως έχει «βρει κάποια σημεία», εντός των ορίων της Αττικής, που θα μπορούσαν να συζητηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος τάχθηκε υπέρ των χορηγιών για τη δημιουργία έργων στην πόλη. «Οι χορηγίες ήταν πάντοτε η μεγαλύτερη μορφή κίνησης και κινητροδότησης της τέχνης. Η Αθηναϊκή Δημοκρατία, η Αναγέννηση, όλα τα λαμπρά κινήματα, δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν και να προκόψουν αν δεν υπήρχαν οι πλούσιοι από πίσω, οι ευεργέτες οι οποίοι πήγαν τα πράγματα πιο πέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Δημοψήφισμα και για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου προτείνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα